Acasă Declarații Iohannis, la ieșirea din biserică: ”Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la spitalul din Neamț, ne-am rugat pentru victime”

Iohannis, la ieșirea din biserică: ”Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la spitalul din Neamț, ne-am rugat pentru victime”

0
0
604

Nu, nu a ieșit nici să mai facă cu degetul a amenințare, nici să mai scrâșnească metalic din dinți și nici să ceară imperativ demisii, nu a mai politizat, căcii victimele, morții nu îi mai serveau. A ieșit să prezinte condoleanțe, să ne spună că s-a rugat pentru victime și după 1 an din guvernarea lui, să ne spună că este nevoie de o reformă…da, e nevoie de reformă, dar nu doar politicianist din gură, la dezastre și catastrofe.

Președintele Klaus Iohannis a mers, duminică, la biserica din Piața Mare a Sibiului, iar la ieșire a declarat că toți cei din interior s-au rugat pentru victimele incendiului din Secția ATI a Spitalului din Piatra Neamț.

Klaus Iohannis a transmis condoleanțe familiilor victimelor tragediei din Piatra Neamț, iar supraviețuitorilor, însănătoșire grabnică.

„Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la spitalul din Neamț. Tocmai vin din biserică unde cu toții ne-am rugat pentru victimele incendiului. Ce pot să spun? Condoleanțe familiilor îndurerate, iar celor care au supraviețuit, însănătoșire grabnică. Este foarte important să se afle foarte rapid cum a fost posibil un astfel de incendiu pentru a evita în viitor situații similare și, evident, acest accident groaznic ne arată încă o dată de ce este necesar o reformă profundă a sistemului sanitar din România”, a spus Klaus Iohannis la ieșirea din Biserica din Piața Mare a Sibiului, acolo unde familia prezidențială participă la slujbă aproape în fiecare duminică.

Președintele a mai spus că după incendiul din Piatra Neamț „e clar că trebuie trase învățămintele”, pentru a preveni astfel de accidente să nu se repete în alte părți.

Klaus Iohannis a afirmat că tehnicienii trebuie să se asigure că aparatele de terapie intensivă funcționează așa cum trebuie pentru preveni incidente similare, mai ales în această perioadă când, din păcate, pandemia a dus tot sistemul într-o stare de încărcare extraordinară.

10 morți în incediul la ATI COVID Spitalului Județean Piatra Neamț

În urma incendiului de sâmbătă seară de la secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean Piatra Neamț au murit 10 pacienți și 7 persoane au fost rănite, între care și medicul de gardă Cătălin Denciu, care a încercat să își salveze pacienții.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

După ce și-a tras panouri prin toată țara, Ciucă: ”Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul și cheltuind banii statului”

Facebook 39 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce și-a tras panouri prin toat…