Acasă Declarații Iohannis, mesaj scrâșnit de Anul Nou: ”Să învăţăm să transformăm fiecare criză într-o oportunitate pentru a deveni o naţiune mai bună şi mai puternică”

Iohannis, mesaj scrâșnit de Anul Nou: ”Să învăţăm să transformăm fiecare criză într-o oportunitate pentru a deveni o naţiune mai bună şi mai puternică”

0
0
507

Klaus Iohannis, mesaj scrâșnit de Anul Nou: ”Provocările de proporţii istorice pe care le-am avut de înfruntat au scos în evidenţă tăria noastră de caracter. Să învăţăm să transformăm fiecare criză într-o oportunitate pentru a deveni o naţiune mai bună şi mai puternică!

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat sâmbătă, în mesajul de Anul Nou, că provocările de proporţii istorice pe care le-am avut de înfruntat au scos în evidenţă tăria noastră de caracter, capacitatea de a rămâne solidari, uniţi şi hotărâţi să depăşim cu bine orice obstacole. ”Să învăţăm, aşadar, să transformăm fiecare criză într-o oportunitate pentru a deveni o naţiune mai bună şi mai puternică!”, declaraă preşedintele.

Prezentăm integral mesajul de Anul Nou transmis de către preşedintele Klaus Iohannis:

Dragi români,

Cumpăna dintre ani este mereu un moment încărcat de semnificaţii şi emoţie, pentru că sărbătorim sfârşitul unei etape şi debutul alteia noi.

Chiar dacă a fost un an foarte dificil pentru noi toţi, marcat de crize profunde şi de un teribil război care se desfăşoară la graniţele noastre, privim cu speranţă şi încredere către noul an 2023, care stă să înceapă.

Provocările de proporţii istorice pe care le-am avut de înfruntat au scos în evidenţă tăria noastră de caracter, capacitatea de a rămâne solidari, uniţi şi hotărâţi să depăşim cu bine orice obstacole.

Să învăţăm, aşadar, să transformăm fiecare criză într-o oportunitate pentru a deveni o naţiune mai bună şi mai puternică!

România se dezvoltă în fiecare zi şi face progrese vizibile în toate domeniile. Vă îndemn să lucrăm împreună pentru ca ţara noastră să se bucure de un viitor prosper, în pace şi armonie!

Vă doresc un An Nou fericit! La mulţi ani!”.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

George Simion, răspuns unionist pentru premierul de la Chișinău: ”Republica Moldova, în opinia mea, nu este o țară, este un stat”

Liderul AUR, George Simion, a declarat marţi, despre acuzaţiile că face parte dintr-un pla…