Acasă Declarații Iohannis şi Ciolacu, mesaje stereotip de solidaritate cu Israelul după atacul cu drone și rachete a Iranului: ”Facem apel la evitarea unei escaladări”

Iohannis şi Ciolacu, mesaje stereotip de solidaritate cu Israelul după atacul cu drone și rachete a Iranului: ”Facem apel la evitarea unei escaladări”

0
0
93

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu, mesaje de solidaritate cu Israelul după atacul cu drone și rachete a Iranului: ”Facem apel la evitarea unei escaladări”.

Iranul a lansat zeci de drone către Israel, a anunţat sâmbătă seara armata israeliană, un atac fără precedent dublat şi de lansări de rachete balistice. Klaus Ioahnnis, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au condamnat la unison atacul Iranului asupra Israelului.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că România este solidară cu poporul israelian în aceste momente dificile, în contextul atacului cu rachete fără precedent al Iranului. ”Facem apel la evitarea unei escaladări, pe mai departe, a situaţiei din regiune”, a subliniat el. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că România condamnă cu fermitate atacul lansat de Iran împotriva Israelului. ”Susţinem dreptul Israelului de a asigura securitatea cetăţenilor sǎi”, a arătat Iohannis.

Ciolacu: ”Suntem pe deplin solidari cu poporul israelian în faţa atacului Iranului/ Susţinem dreptul Israelului de a asigura securitatea cetăţenilor săi.”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că România condamnă cu fermitatea atacul lansat de Iran împotriva Israelului. ”Susţinem dreptul Israelului de a asigura securitatea cetăţenilor săi”, a arătat el.

”Suntem pe deplin solidari cu poporul israelian în faţa atacului Iranului. Condamnăm cu fermitate acest atac şi susţinem dreptul Israelului de a asigura securitatea cetăţenilor sǎi”, a transmis, duminică dimineaţa, Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe reţeaua X.

Iranul a lansat zeci de drone către Israel, a anunţat sâmbătă seara armata israeliană, un atac fără precedent dublat şi de lansări de rachete balistice.

Nicolae Ciucă: Israelul are dreptul de a-şi asigura securitatea. Facem apel la evitarea escaladării situaţiei de securitate regională deja extrem de dificilă

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a afirmat că România condamnă atacul Iranului asupra Israelului, subliniind că Israelul are dreptul de a-şi asigura securitatea. ”Facem apel la evitarea escaladării situaţiei de securitate regională deja extrem de dificilă”, a adăugat el.

”România este alături de Israel şi poporul israelian şi condamnă ferm atacul Iranului asupra acestuia. Israelul are dreptul de a-şi asigura securitatea sa”, a arătat Nicolae Ciucă, duminică, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că situaţia din regiune este deja ”extrem de dificilă”. ”Facem apel la evitarea escaladării situaţiei de securitate regională deja extrem de dificilă”, a afirmat Ciucă.

Iranul a lansat zeci de drone către Israel, a anunţat sâmbătă seara armata israeliană, un atac fără precedent dublat şi de lansări de rachete balistice.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

De parcă nu ar fi deja insuportabil de scumpe, ”liberalul” Burduja, anunță de când vor crește facturile la energie: ”Statul renunță la plafonarea otova”

Facebook 173 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email De parcă nu ar fi deja insuportabi…