Acasă Declarații Ipocritul Iohannis, a reevaluat și a ajuns să ceară ajutorul ”corupților, penalilor și retrograzilor ciumați” de la PESEDE pentru trecerea Guvernului Ciucă

Ipocritul Iohannis, a reevaluat și a ajuns să ceară ajutorul ”corupților, penalilor și retrograzilor ciumați” de la PESEDE pentru trecerea Guvernului Ciucă

1
2,033

”Președintele” Klaus Iohannis, a confirmat Joi, de la Bruxelles, că toate ”temerile privind formarea unui nou USL au fost intemeiate. PSD a fost reevaluat si este numai bun sa formeze o majoritate alaturi de PNL pentru a sustine inclusiv reforme in domeniul justitiei.

Trebuie să ne apucăm de treabă cu cei care vor să fie cu noi. Unde să căutăm majorități decât în Parlamentul României?! Cineva trebuie să guverneze și cineva trebuie să sprijine guvernul prin majorități. Acesta este calculul politic, este un calcul pe care l-am făcut pentru România și pentru români. Și așa se va întâmpla”, a mai spus Klaus Iohannis.

Cu cine vrea sa facă treabă Iohannis, cu cine vrea să își treacă Guvernul prin Parlament? Pe cei de la USR i-a stampilat ca ”neimportanți” si ”crizatori”, prin urmare a mai rămas doar PSD. Da, același PSD pe care l-a înfierat, demonizat, pe care i-a făcut corupți, penali, retrograzi și nereformați, a devenit acum un aliat de nădejde pentru a-și pune în aplicare reformele. Care reforme?

Trebuie să se termine criza politică! Este o criză creată de unii care au vrut să arate cât de importanți sunt și nu au reușit să arate. Ca să o spun foarte franc! Pe de altă parte, acum am desemnat pe domnul Ciucă să formeze un guvern, să rezolve guvernul problemele românilor: pandemia, criza energetică, venirea iernii, și reformele. Eu mi-am asumat aceste reforme din 2014 și sunt, în continuare, hotărât să mă implic total ca să avem o reformă finalizată cu bine în justiție. Avem nevoie de o justiție independentă, corectă, dreaptă. Avem nevoie de schimbări! Avem nevoie de reformă în administrație, de reformă în domeniul pensiilor, în domeniul salarizării publice. (…) Coaliția care a guvernat până acum nu a reușit să rezolve aceste probleme, n-are rost să vă explic acum de ce nu au reușit, dar zilele trecute au cam arătat care au fost crizatorii. În loc să facă reforme, au produs crize. Aceasta este situația la noi”, a spus ipocritul Klaus Iohannis de la Bruxelles.

Eu nu sunt cu PSD în vreo competiţie electorală, eu sunt cu PSD în război, noi suntem cu PSD în război, şi asta nu pentru că noi suntem aşa răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari şi, nici nu a ajuns bine în Palatul Victoria, a început să încerce să subjuge justiţia, să acapareze marile sisteme publice. PSD a atacat democraţia din România – este inadmisibil, a fost inadmisibil şi rezultatul este cel pe care l-au meritat: au fost înlăturaţi de la putere”, spunea ipocritul Iohannis scrâșnit, pe 16 Noiembrie 2019.

Jó napot kívánok, PSD! Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor.

Jó napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până când sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista. Vă mulţumesc!”, lătra Klaus Iohannis la PSD și Ciolacu pe 29 Aprilie 2020.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Vezi Și

Plagiatorul Ciucă, insistă cu ”România Educată” impusă de Iohannis: ”Suntem în plin proces de transformare a sistemului românesc de învățământ”

Plagiatorul Nicolae Ciucă, i-a mulţumit luni lui Sorin Cîmpeanu, pentru modul în care a în…