Acasă Declarații Justițiara Alina Gorghiu, nostalgii ”liberale” și pupături la fostul premier Ciucă: ”Mi-e dor de doza de echilibru pe care o dădeaţi guvernării”

Justițiara Alina Gorghiu, nostalgii ”liberale” și pupături la fostul premier Ciucă: ”Mi-e dor de doza de echilibru pe care o dădeaţi guvernării”

0
0
58

Justițiara Alina Gorghiu, nostalgii ”liberale” și pupături la fostul premier Ciucă: ”Mi-e dor de doza de echilibru pe care o dădeaţi guvernării”.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a subliniat sâmbătă importanţa echilibrului pe care trebuie să îl asigure prim-ministrul unui guvern de coaliţie.

În 2024, Partidul Naţional Liberal va fi singurul mare partid de dreapta care susţine ideile tradiţionale ale liberalismului românesc şi venim în faţa românilor cu o experienţă extraordinar de bună a guvernării. Suntem de şase luni de zile într-o nouă formulă de guvern şi vedem acum, mai bine ca oricând, cât de important este ca premierul României să asigure echilibrul şi stabilitatea unui guvern de coaliţie.

Sincer, domnule preşedinte Ciucă, mi-e dor de doza de echilibru pe care o dădeaţi guvernării”, a spus Alina Gorghiu la şedinţa Comitetului de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung.

”Liberala” a adăugat că o guvernare liberală pune întotdeauna accentul pe investiţii.

În 2022, când preşedintele Partidului Naţional Liberal a condus guvernul, totalul investiţiilor străine a fost de aproape 11 miliarde de euro. Şi spun asta pentru că, dacă nu noi menţionăm lucrurile bune din guvernarea liberală, să ştiţi că nu o să o facă nimeni altcineva. (…) Dezvoltarea ţării pe bază de investiţii, aceasta este politica noastră, a liberalilor”, a mai spus șefa PNL Argeş.

Comitetul de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung alege, sâmbătă, noua conducere a organizaţiei. La eveniment participă şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, care participă, sâmbătă, alături de conducerea PNL, la Comitetul de Coordonare local extraordinar al PNL Câmpulung, s-a referit şi la combaterea consumului de droguri. ”Traficanţii trebuie să stea în puşcărie şi nu în libertate”, a transmis ministrul.

Am fost primii care am înfruntat şi am adus măsuri concrete în blocarea fenomenului drogurilor (…) Consider o prioritate a mea ca ministră a Justiţiei în acest mandat această îmbunătăţire legislativă pentru a stopa fenomenul drogurilor”, a afirmat Alina Gorghiu.

Potrivit ministrului Justiţiei sunt două legi în circuitul parlamentar – Registrul traficanţilor de droguri şi Legea 2 mai, prin care ”pedepsele traficanţilor de droguri vor fi întotdeauna cu executare”.

Traficanţii trebuie să stea în puşcărie şi nu în libertate, asta vor liberalii”, a mai transmis ministrul.

Gorghiu s-a referit şi la legea depusă în Parlament de liberali, săptămâna trecută, care prevede înfiinţarea a opt centre de dezintoxicare şi recuperare a dependenţilor din ţară.

Gorghiu: ”Traficanţii trebuie să stea în puşcărie şi nu în libertate. Am fost primii care am înfruntat şi am adus măsuri concrete în blocarea fenomenului drogurilor.”

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

Circ și dileală în Parlament la votul de retragere a imunității pentru ex premierul Cîțu, în V, Șoșoacă se compară cu Xena: ”Hello, Superman, Xena is speaking”

Circ și dileală în Parlament la votul de retragere a imunității pentru ex premierul Cîțu, …