Acasă Declarații Klaus Iohannis și România Educată: ”Combaterea secetelor”

Klaus Iohannis și România Educată: ”Combaterea secetelor”

0
0
769

Toată lumea ”propaghează” fake news, ”combaterea secetelor” în România Educată a Președintelui Klaus Iohannis, se face ca la carte…și despăgubirea agricultorilor, asemenea!

Principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis:

”Guvernul lucrează în prezent la indentificarea proiectelor care vor fi incluse în Planul Național de Reziliență și lucrează cu Comisia Europeană ca proiectele să fie eligibile, să poată fi finanțate din aceste fonduri. Pregătirile sunt foarte avansate.

Eforturile guvernului în acest moment se concentrează pe infrastructură. România are foarte multă nevoie de autostrăzi și căi ferate. În acest domeniu pot să spun că suntem foarte avansați. Avem mai multe tronsoane pregătite pentru a fi incluse în proiecte.

O altă preocupare pe care am inisistat foarte mult astăzi e partea de agricultură și protecția mediului. Fermierii români au mare nevoie să fie susținuți. Pe lângă problemele cauzate de pandemie, fermierii se confruntă cu dificultăți generate de secetă. Lucrăm pe două direcții importante. Prima, guvernul a prevăzut la rectificare fonduri substanțiale destinate fermierilor afectați de secetă. Știu că au fost tot felul de fake news în spațiul public pe această chestiune.

A doua linie este pregătirea unor proiecte europene care vin să prevină astfel de situații și lucrăm intens la elaborarea unor proiecte care vizează irigații și combaterea secetelor. Proiecte care vin să îmbunătățească întreg cadrul”, a declarat președintele Klaus Iohannis în România Educată.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Iohannis: „Tocmai am avut o discuție telefonică aprofundată cu președintele Zelenski”, se anunță un ”nou pachet de ajutor militar” pentru Ucraina

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Klaus Iohannis: „Tocmai am avut …