Acasă Declarații Klaus Iohannis din nou declarații de PR din fața corturilor de unitate mobilă

Klaus Iohannis din nou declarații de PR din fața corturilor de unitate mobilă

0
0
1,089

Cum bine ne-a obișnuit, președintele Klaus Iohannis iasă public doar atunci când are un avantaj direct politic sau de imagine, când trebuie să le facă cu degetul a amenințare românilor, sau musai sp mai demonizeze, denigreze și să înjure ”puțin” PSD-ul, în timp ce ne spune cât de minunat, competent, activ și muncitor e ”guvernul lui”.

De data aceasta a ieșit la declarații un Iohannis milog, împăciuitor, spășit, molâu, cu batista pe țambal, un Iohannis care face apel la înțelegere, toleranță și depolitizare. Depolitizare? Serios? Depolitizare era domnule președinte și atunci când în plină stare de urgență, în toată această ”peroadă” atunci când oportunist vă avantaja, ieșeați să certați, demonizați și înjurați PSD-ul? Despre astfel de depolitizare faceți vorbire? Sau depolitizarea e atunci când opoziția așa cum e ea, tace și vă votează umil toate porcăriile în timp d-vs îi înjurați cu obidă?

Aproape 45 de mii de teste au fost prelucrate in ultimele zile, lucru notabil. Acest institut joaca un rol foarte important. Ina fara de prelucrearea acestor teste, se face si cercetare si se pregateste productie de diferite materiale. Aceasta miscare o gasesc foarte pozitiva si va indemn sa continuati”, a spus președintele dupa vizita sa de la Institutul Cantacuzino.

Președintele a vorbit și despre creșterea alarmanta a numărului de cazuri din ultima vreme.

Trebuie sa vorbim si despre pandemie si COVID-19. Azi e o zi trista. Avem un numar record de persoane pozitive cu noul coronavirus. In acest context trebuie sa fac cateva remarci. Dragi romani suntem deja din martie in plina pandemie si pot sa spun ca pana acum cateva saptamani lucrurile au mers bine. Am trecut prin starea de urgenta si am luat masuri dure si autoritatile au tinut situatia sub control. Lucrurile nu au evoluat din pacate asa cum ne-am dorit cu totii. Revin la ce am mai spus. Raspunderea ina cest moment e partajata intre autoritati si cetateni. Ar fi foarte pacat sa dam cu piciorul la rezultatele de pana acum. Masurile sunt simple: masca, distanta si spalat pe maini.

Pe de alta parte trebuie sa fim atenti la ce se spune pentru ca ina ceasta perioada, in loc sa fim toti de aceeasi parte, vedem ca sunt politicieni care incearca sa exploateze electoral aceasta pandemie. Suntem intr-o situatie complicate si este momentul sa lasam divergentele politice deoparte. Solicit Parlamentului sa ia in dezbatere legea privind carantina si izolarea pentru a reda acest instrument important autoritatilor in caz de pandemie”, a mai spus Klaus Iohannis la finalul vizitei de la Cantacuzino.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…