Acasă Declarații Ludovic Orban despre evoluția infectărilor: „Am reuşit să oprim creşterea”.

Ludovic Orban despre evoluția infectărilor: „Am reuşit să oprim creşterea”.

0
0
1,577

În ciuda faptului că numărul de cazuri de noi infectări, de numărul de cazuri aflate în ATI și numărul de decese raportate de ”autorități”, rămân la un nivel ridicat, în ciuda faptului că măsurile de restricție zonale sunt din ce în ce mai aspre, în ciuda faptului că zonele încarantinate în România sunt din ce în ce mai mari, premierul Ludovic Orban, vine electoral, oportunist și politicianist și declară, că au reușit să oprească creșterea…!

Cum altfel? Doar se apropie alegerile locale, iar semnalul că ”totul este sub control” trebuie introdus în rândul maselor, astfel încât numărul celor care vor ieși la vot, să fie unul cât mai mare, pentru că ”interesul național” desigur.

Și cu toate că au oprit creșterea, conform cu propriile declarație…starea de alertă cel mai probabil că va fi prelungită cu încă 30 de zile, tot conform cu propriile declarații ale premierului Ludovic Orban. Și atunci, pentru ce mai este nevoie de prelungirea stării de alertă, dacă totul este sub control?

Ludovic Orban, despre scrutinul din 27 septembrie 2020. „La numărul actual de cazuri, putem organiza alegeri fără probleme„, pentru că singurul interes și preocupare a actualului guvern din aceste zile, e organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni, că autorităţile sanitare au reuşit să oprească creşterea numărului de infecţii cu noul coronavirus. Şeful Executivului a susţinut că putem vorbi despre „o limitare clară a răspândirii virusului”.

Dacă ne uităm la evoluţia în ultimele două săptămâni, putem constata că am reuşit să oprim creşterea. Este un lucru extrem de important. Creşterea este extrem de mică la numărul de cazuri, iar dacă luăm pe săptămâni există clar o limitare clară a răspândirii virusului„, a afirmat Ludovic Orban.

Premierul a menţionat că este nevoie de colaborarea oamenilor pentru a limita răspândirea epidemiei de coronavirus.

Cu cât mai mulţi români respectă regulile, cu atât riscul de răspândire a virusului este mai mic„, a menţionat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a declarat că organizarea alegerilor locale s-ar putea desfășura fără probleme, dacă se menține actuala rată de infectare cu noul coronavirus.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

După ce și-a tras panouri prin toată țara, Ciucă: ”Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul și cheltuind banii statului”

Facebook 39 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce și-a tras panouri prin toat…