Acasă Declarații Ludovic Orban, despre moțiunea de cenzură anunțată de PSD: ”Nu are în spate niciun fel de motivație solidă”

Ludovic Orban, despre moțiunea de cenzură anunțată de PSD: ”Nu are în spate niciun fel de motivație solidă”

0
0
2,348

Domnule premier liberal, nu despre motivații este vorba ci despre Constituție, Constituție pe care șeful dumneavoastră direct și partidul pe care îl reprezentați, PNL…nu dă nici măcar 14% din atenția și importanța pe care ar trebui să o facă!

Dacă e să vorbim despre motivații, dar totodată și despre ipocrizie…cam ce motivație a avut PNL și președintele Iohannis, atunci când a ales să depună ”electoral” moțiune de cenzură împotriva guvernului Dăncilă, în Octombrie 2019? Considerați retoric, cunoaștem răspunsul!

Și guernul PSD Dăncilă, era tot unul cu puteri depline, rezultat dintr-un vot majoritar democratic și care a rezultat în formarea acelui guvern, despre ce vorbim?! ”Puteri depline” e doar dacă vine de la PNL, sau cum aveți dumneavoastră impresia (deformată) că funcționază democrația?

Ce motivații sau motivație solidă s-ar putea afla în spatele acestei moțiuni de cenzură inițiată de PSD? Păi, să vedem:

Incompetență, impotență, indifierență, haos, hoție, nepotism, abuzuri, aroganță, nesimțire, neconstituționalitate, duplicitate, stalinism, nerespectarea legii, ignorarea decizilor CCR, încălcarea drepturilor și libertăților individuale…e destul de justificat și motivat pentru premierul Ludovic Orban?

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, referitor la intenția PSD de a depune moțiunea de cenzură, că România are nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a găsi rezolvări la problemele provocate de criza epidemiologică și economică, iar gestul PSD este unul electoral.

România, ca și multe alte țări, se confruntă cu o criză epidemiologică, cu o pandemie. De asemenea, se confruntă cu o criză economică aferentă”, a declarat Ludovic Orban.

Mesajul pe care îl transmit este acela că este nevoie de guvern învestit cu toate puterile, care să aibă capacitatea să contracareze și să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor grave care sunt provocate de crizele care s-au suprapus. A veni să depui o moțiune de cenzură în momentul de față împotriva unui guvern care și-a făcut datoria mi se pare un gest politicianist, care nu are în spate niciun fel de motivație solidă, ci e un gest electoral pentru a arăta militanților că PSD face ceva. Cred că ultimul partid care are legitimitate să depună o moțiune de cenzură este PSD. La ora actuală îl consider un demers inoportun și împotriva interesului României și românilor”, a mai spus Orban.

El a menționat că, după depunerea moțiunii de cenzură, va avea discuții cu partidele parlamentare și cu parlamentari pentru a le prezenta situația din punctul său de vedere.

Liderii PSD au discutat în ședința CExN despre depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban. Președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu le-a transmis liderilor din teritoriu că își asumă depunerea unei moțiuni de cenzură și adoptarea acesteia de către Parlament.

Moțiunea prin care ar putea fi demis guvernul Orban ar urma să fie depusă la jumătatea lunii august.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Joe Biden critică mandatul de arestare împotriva premierului Netanyahu și reafirmă sprijinul ”necondiționat” pentru Israel: ”Este scandalos”

Facebook 12 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Preşedintele american Joe Biden, a …