Acasă Declarații Ludovic Orban despre protestul împotriva măștilor în școli: ”Unii parcă nu îşi iubesc copiii”

Ludovic Orban despre protestul împotriva măștilor în școli: ”Unii parcă nu îşi iubesc copiii”

0
0
520

Da, aici premierul Ludovic Orban are dreptate, unii părinți, mulți care nu au ieșit azi în stradă să protesteze împotriva măsurilor abuzive impuse de actualele ”autorități”, pare că parcă nu își iubesc copiii!

Premierul Ludovic Orban a comentat succint protestul anti-măşti în şcoli. Ludovic Orban a susţinut că este necesară această măsură, care are rostul de a apăra sănătatea copiilor.

Premierul Ludovic Orban a precizat că a testat măsura purtării măştilor de protecţie de către elevi, iar majoritatea zdrobitoare a părinţilor susţin obligativitatea portului măştii. ”Îmi pare rău că există unii care parcă nu îşi iubesc copiii. Portul măştii şi celelalte măsuri pe care le-am luat la şcoală, măsuri de protecţie sanitară, au rostul de a păzi copiii de virus”, a declarat Orban.

Am văzut că a fost şi în Bucureşti un protest cu o sută şi ceva de persoane. Din păcate, unii părinţi au venit şi cu copiii şi nu purtau mască. Îmi ludopare rău că există astfel de tendinţe. Este necesară această măsură şi este o măsură care are rostul de a apăra sănătatea copiilor.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

După ce și-a tras panouri prin toată țara, Ciucă: ”Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul și cheltuind banii statului”

Facebook 39 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce și-a tras panouri prin toat…