Acasă Declarații Ludovic Orban, despre protestul legumicultorilor: ”Este unul al legumicultorilor PSD”

Ludovic Orban, despre protestul legumicultorilor: ”Este unul al legumicultorilor PSD”

0
0
4,399

Cum a zis premierul Ludovic Orban ”Am protejat populația împotriva legumicultorilor pesediști”? Adicătelea, în accepțiunea evident tulburată și deformată a ”liberalilor”, toți cei care au impertinența să își ceară drepturile și să protesteze împotriva abuzurilor așa ziselor ”autorități”, sunt ”pesediști”?!

Și noi, cared credeam în naivitatea noastră, că legumicultorii sunt legumicultorii țării, nu cei ai PSD, ai PNL sau ai…dar evident ne-am înșelat!

Legumicultorii au anunțat că vor susține un protest miercuri, în București. În acest context, premierul Ludovic Orban a fost întrebat ce crede despre acest protest.

La finalul participării la Topul Național al Firmelor 2020, premierul Ludovic Orban a fost întrebat de către jurnaliști ce părere are despre protestul anunțat de legulmicultori, protest care va avea loc miercuri în București.

Premierul a declarat că acesta este un protest al legumicultorilor pesede care se plâng de programul ”Tomata”. Ludovic Orban a subliniat că Guvernul pe care îl conduce a alocat mai mulți bani pentru acest program față de cât a alocat Guvernul PSD anul trecut.

Este vorba despre un protest al legumicultorilor, legumicultorilor PSD, da, care se plâng de programul ‘Tomata’. Noi în programul ‘Tomata’ am alocat mai mulţi bani decât a alocat guvernarea PSD în anul 2019.

Faptul că a revenit o sumă mai mică faţă de suma care a fost anul trecut se datorează faptului că au fost mai multe cereri. Şi noi am satisfăcut… nu puteam să dăm aceeaşi sumă şi să lăsăm deoparte 25% dintre cei care au formulat cereri pentru ajutorul respectiv în cadrul programului ‘Tomata’ ”, a declarat Ludovic Orban, la finalul participării la Topul Naţional al Firmelor 2020.

La începutul lunii noiembrie, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, anunța că schema de ajutor pentru programul ”Tomata” a avut un buget de 39,4 milioane de euro, cea mai mare sumă alocată, cu un număr de 17.386 beneficiari.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

După ce și-a tras panouri prin toată țara, Ciucă: ”Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul și cheltuind banii statului”

Facebook 39 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce și-a tras panouri prin toat…