Acasă Declarații Ludovic Orban ne dojenește: ”difuzarea acelei poze poate să aibă un efect negativ”

Ludovic Orban ne dojenește: ”difuzarea acelei poze poate să aibă un efect negativ”

0
0
976

Da, aici aveți dreptate domnule Ludovic Orban, difuzarea acestei poze chiar poate să aibă un efect negativ, un efect negativ pentru demnitatea pe care vremelnicm ipocrit, inapt, incompetent și impotent o ocupați, pentru dumneavoastră și pentru guvernul pe care aveți senzația că îl conduceți!

Premierul Ludovic Orban spune că fumatul în birou – așa cum a fost surprins în fotografia intens dezbătută în spațiul public în ultimele zile – a fost o greșeală pe care și-o asumă și de care îi pare rău, în primul rând pentru că știe că ar fi un exemplu negativ pentru tinerele generații. El a promis că va încerca să se lase de fumat, fiind conștient de efectele nocive asupra sănătății, cu atât mai mult cu cât fumează de 40 de ani.

Suntem oameni, mai greşim. Eu sunt fumător de 40 de ani. Regret ce s-a întâmplat, mi-am cerut şi scuze„, a susținut, luni seară, într-o emisiune de televiziune, premierul Ludovic Orban.

Am greșit, am plătit, sunt dispus să plătesc pentru orice greșeală”, a afirmat premierul, care a explicat că are o muncă istovitoare, de câte 15-16 ore pe zi și pentru un fumător înrăit este greu să nu aibă la îndemână un loc special amenajat.

Reflectez la o soluție să mă las de fumat, am fumat destul 40 de ani, cred că cel mai mult s-ar bucura familia mea”.

El a povestit că a mai avut tentative să se lase de fumat și chiar a reușit timp de un an, însă la eclipsa din Soare din 1999 s-a reapucat.

Ar trebui să ia amendă toți cei care încalcă legea”, a mai spus premierul, care crede că amenda trebuie să fie cu atât mai mare cu cât funcția pe care o ocupă respectiva persoană e mai mare.

Difuzarea acelei poze poate să aibă un efect negativ. Dacă poza e văzută de copii s-ar putea să mă folosească ca exemplu. Eu nu vreau să fiu un astfel de exemplu. Aşa nu – le spun tuturor tinerilor care au văzut-o să nu se apuce de fumat dacă pot. Eu m-am apucat la 17 ani, fumez de 40 de ani. Sigur că mi-aş dori să pot să mă las de fumat şi o să încerc să mă las de fumat„, a promis șeful Guvernului.

Declarația acestuia intervine după ce pe Facebook a fost publicată o fotografie în care premierul Ludovic Orban și ministrul de Externe Bogdan Aurescu fumează într-un birou din sediul Guvernului. Ambii au fost ulterior amendați de Poliție după ce Ludovic Orban a ”solicitat un comisar care să îi amendeze”.

Ludovic Orban recunoaște că ”după 40 de ani de fumat, este afectată grav acuitatea mintală”, da acum se explică multe!

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…