Acasă Declarații Ludovic Orban: ”Vom introduce obligativitatea purtării măștii în toate județele care depășesc 1,5 la mie”

Ludovic Orban: ”Vom introduce obligativitatea purtării măștii în toate județele care depășesc 1,5 la mie”

0
0
816

De la 3 la 1.5 și virusul noaptea ca hoții dar totuși alegerile în orice condiții și în orice situație, chiar și la 10.000 de cazuri pe zi, premierul Ludovic Orban a declarat că este posibil ca masca să devină obligatorie în toate județele unde incidența la mia de locuitori este mai mare de 1,5.

Vom propune introducerea portului măștii în spații deschise în toate județele, nu se va mai face diferențierea pe localități, ci pur și simplu vom introduce obligația portului măștii în județele care depășesc rata de infectare de 1,5 la mie.

Portul măștii reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de protecție împotriva virusului și considerăm că deja de la 1,5 la mie trebuie să luăm această măsură pentru a putea reduce răspândirea virusului”, a declarat Ludovic Orban.

Există posibilitatea restricționării accesului pe timp de noapte…

Întrebat dacă este posibilă restricționarea circulația persoanelor pe timp de noapte, acesta a spus că măsura a fost deja discutată și există posibilitatea să fie instituită.

În cadrul deciziei de carantinare, există posibilitatea ca în interiorul localităților să se instituie și această măsură. Procedura este la propunerea DSP și a Comitetului Județean, prin hotărârea comandantului acțiunii, a domnului secretar de stat Arafat”, a adăugat premierul.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…