Acasă Declarații Lui Marcel Ciolacu i s-a umflat capul, levitează undeva între infatuare și blasfemie: ”Dumnezeu ne-a ales să facem politică pentru români”

Lui Marcel Ciolacu i s-a umflat capul, levitează undeva între infatuare și blasfemie: ”Dumnezeu ne-a ales să facem politică pentru români”

0
0
317

Lui Marcel Ciolacu i s-a umflat capul, levitează undeva între infatuare și blasfemie: ”Dumnezeu ne-a ales să facem politică pentru români”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, cu ocazia unei vizite în judeţul Vaslui, că nu ştie dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al României.

El a afirmat că va vorbi despre acest lucru după data de 10 iunie.

”Facem politică pentru România, pentru români şi facem politică în primul şi în primul rând pentru că Dumnezeu ne-a ales să facem acest lucru. Trebuie să ne învăţăm foarte bine lecţiile din trecut, ca să putem construi un viitor mult mai bun. Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte al României. Ce ştiu este că acum am o provocare mult mai mare, cea de prim-ministru al României”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Prim-ministrul a spus că PSD a adus întotdeauna un plus de maturitate guvernării, dar a menţionat că partidul său nu poate dezvolta singur România, ci are nevoie de nişte parteneri, iar la acest moment cei mai potriviţi parteneri sunt cei de la PNL.

Premierul Marcel Ciolacu, a efectuat, vineri, alături de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, şi alţi lideri ai partidului, o vizită în judeţul Vaslui pentru verificarea stadiului lucrării de infrastructură rutieră la centura ocolitoare a municipiului Bârlad.

El a participat, de asemenea, la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Vaslui, în cadrul căreia deputatul Adrian Solomon a fost ales preşedintele organizaţiei judeţene a PSD.

În cadrul unui eveniment desfășurat la Galați, Robert Sighiartău spunea în 2019, în campania electorală pentru prezidențiale, că destinul lui Klaus Iohannis, a fost scris de Dumnezeu.

”Este un om al cărui destin a fost scris de Dumnezeu!”.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

De parcă nu ar fi deja insuportabil de scumpe, ”liberalul” Burduja, anunță de când vor crește facturile la energie: ”Statul renunță la plafonarea otova”

Facebook 173 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email De parcă nu ar fi deja insuportabi…