Acasă Declarații Marcel Ciolacu, reacție sterilă după protestele de la pompe: ”Va trebui să intervenim, scumpirile la carburanți sunt anormale!”

Marcel Ciolacu, reacție sterilă după protestele de la pompe: ”Va trebui să intervenim, scumpirile la carburanți sunt anormale!”

0
629

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, reacție sterilă după protestele de la pompe: ”Va trebui să intervenim, scumpirile la carburanți sunt anormale!”.

Am scăpat de scumpirile de la gaze și de la energie și ne-am trezit cu niște scumpiri anormale la carburanți, ținând cont că barilul nu s-a scumpit, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu: ”Va trebui să intervenim pe acest segment”.

În acest moment, trebuie să recunoaștem că trecem printr-o perioadă complicată. Am scăpat de scumpirile de la gaze și de la energie și necesitatea noastră să ne încălzim pe perioada iernii și ne-am trezit cu niște scumpiri anormale, din punctul meu de vedere, ținând cont de faptul că barilul nu s-a scumpit, scumpiri anormale la carburanți. Și va trebui să intervenim pe acest segment”, spune Marcel Ciolacu.

El precizează că autoritățile strâng ”toate informările și informațiile necesare pentru a lua o decizie”.

Premierul Nicolae Ciucă a cerut, joi, în ședința de Guvern, Ministerului Energiei și Ministerului de Finanțe să verifice ”elementele de preț la carburanți”: ”Să avem o decizie privind modul în care s-a ajuns la acest nivel al prețurilor la carburanți”.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost întrebat astăzi dacă se impune o demitere a conducerii Consiliului Concurenței. Acesta a declarat că instituția nu și-a făcut treaba și că o decizie se va lua în perioada următoare.

Nu m-am răzgândit. Vom vedea și veți vedea în perioada următoare ce decizii vom lua. Eu v-am spus că din punctul meu de vedere, în acest moment, Consiliul Concurenței nu și-a făcut treaba”, a spus Ciolacu, într-o declarație de presă la sediul PSD.

Am scăpat de scumpirile de la gaze și de la energie și necesitatea noastră să ne încălzim pe perioada iernii și ne-am trezit cu niște scumpiri anormale la carburanți, ținând cont că barilul nu s-a scumpit. Va trebui să intervenim pe acest segment. În acest moment strângem toate informațiile necesare pentru a lua o decizie, atât prin Ministerul Finanțelor, cât și prin ANAF„, a mai precizat acesta.

În urmă cu două zile, la remarca unui jurnalist, că o anchetă a Consiliului Concurenței durează cinci ani, liderul PSD a afirmat: ”Nu mai bine cei de la Consiliul Concurenței își dau demisia și lasă pe unii să poată face niște anchete în timp real?“.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Vezi Și

Pe Rafila îl ia gura pe dinainte: ”Îi îndemn pe cei de până la 40 de ani să ridice pastilele de iodură de potasiu cât mai repede”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, îndeamnă persoanele cu vârste de sub 40 de ani să î…