Acasă Declarații Mario De Mezzo: ”E inadmisibil cum PSD profită acum de morții de coronavirus”

Mario De Mezzo: ”E inadmisibil cum PSD profită acum de morții de coronavirus”

0
2,482

Într-o intervenție la Antena 3, Mario De Mezzo, acest cult, agresiv, arogant și mereu superior rânjitor, acest apărut de curând din spuma liberalismului, vine și face la televiziunea care încă îl acceptă și tolerează, pe lupul cel moralist…”ce face PSD acum, profitând politic de această pandemie și de morții de coronavirus, este inadmisibil și de netolerat” ne explică el superior.

Eh na, serios domnu’ proaspăt apărut liberal De Mezzo? Dar când șeful dumitale direct, ”șeful statului”, Klaus Werner Iohannis venea după tragedia de la Colectiv la televizor și ne comunica rânjit că ”a fost nevoie să moară oameni ca guvernul Ponta să plece” atunci cum era? Atunci nu era inadmisibil și de netolerat?

Dar când în urma tragediei și a morților de la Colectiv, același președinte venea și își punea ”Guvernul meu”, guvernul tehnocrat Cioloș, guvernul zero…atunci cum era, atunci nu era inadmisibil și de netolerat?

Dar când în urma tragediei și a morților de la Colectiv, PNL găsea de cuviință să înfiereze și demonizeze până la isterie, guvernul Ponta și tot PSD-ul in corpore…atunci cum era, atunci nu era inadmisibil și de netolerat?

Da, putem să fim…și aroganți și tupeiști și plini de noi și tari în clanță, dacă credem că asta ne avantajează (că deh, ne permite cine ne permite)…dar să nu fim și ipocriți, ipocrizia, chiar și cea liberală, pute, pute rău!

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ludovic Orban despre evoluția infectărilor: „Am reuşit să oprim creşterea”.

În ciuda faptului că numărul de cazuri de noi infectări, de numărul de cazuri aflate în AT…