Acasă Declarații Ministrul de Interne Marcel Vela dă cu carcalac-19 după avioane

Ministrul de Interne Marcel Vela dă cu carcalac-19 după avioane

0
0
603

Ministrul de interne Marcel Vela  începe să vorbească nervos și agitat despre coronavirus, despre rapoarte, despre ocuparea ATI din spitale și despre situația infectărilor în România și când ”presa liberă” începe să pună întrebări pe subiect, ce replică ministrul pe un ton înțepat?! ”Aici am venit la ziua aviației, nu am venit pregătit să dezbat acest subiect, discuțiile despre coronavirus, la sediul MAI”

Un astfel de studiu oficial nu a fost elaborat de grupul tehnic de lucru. Sunt analize făcute de specialişti, care calculează pe probabilităţi, pe situaţii comparative cu alte ţări, nu există un studiu oficial dezbătut de CNSSU pe această chestiune, nu am avut niciodată pe masă aşa ceva. Este la fel de credibil ca orice ştire care apare în presă. Unele sunt reale, unele nu.

Acest studiu nu e făcut de CNSSU, nu a ajuns oficial pe masa mea. Nu s-a dezbătut o asemenea situaţie mega dramatică pe teritoriul României. Nu luaţi în calcul ştiri alarmiste. Studii alarmiste făcute de eu ştiu ce analişti de la vreo facultate de renume mondial pot fi, se pot întâmpla, probabilitatea nu exclude această variantă, dar nu cred că trebuie să ne ocupăm toată energia cu aşa ceva. E clar că avem focare, că ele sunt cumva regionalizate, că nu e la nivel naţional„, a declarat Marcel Vela.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Marcel Ciolacu, vizită oficială, la invitația sultanului Erdogan: ”Fermierii români vor avea acces la o piață imensă, turism în Turcia doar cu buletinul”

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Marcel Ciolacu, vizită oficială în Tur…