Acasă Declarații Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, enervată de întrebările jurnaliștilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, enervată de întrebările jurnaliștilor

0
0
786

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a arătat supărată pe felul în care pun întrebările jurnaliștii, fără a da un răspuns pentru profesori, într-un final. A avut de unde să învețe, șeful ei direct, președintele anti PE SE DE, Klaus Werner Iohannis, a fost și el la rândul lui deranjat de felul cum unii jurnaliști înțeleg să formuleze cu ”malițiozitate” întrebările, acolo unde pupatul obedient este la ordinea zilei.

Întrebată dacă și profesorii, aflați și ei în prima linie, ar merita să primească stimulentul de 500 de euro, după cum prevede un proiect PSD, Violeta Alexandru s-a luat de jurnalista care i-a adresat întrebarea, fără a răspunde: ”Nu vă supărați, când puneți întrebarea dacă ar merita? Cum aș putea să vă răspund la întrebare dacă eu cred dacă merită sau nu? Cine aș fi eu să apreciez că cineva merită sau nu merită? Nu punem întrebarea dacă merită!”.

La insistențele celorlalți jurnaliști, ministrul Muncii a răspuns: ”Nu sunt singura care decide nu numai asupra salariilor profesorilor, este o decizie de echipă guvernamentală”.

Cerându-i-se opinia sa în acest context, ministrul a răspuns că este într-o funcție publică în care trebuie să aibă rezultate și eficiență. ”Când vom lua o decizie legată de creșterile pentru profesori, vă asigur că o vom comunica. Dacă merită, dacă eu cred că, dacă ar fi bine să, după părerea mea, nu fac decât să tensioneze categorii socio-profesionale” a continuat Violeta Alexandru. Ministrul a afirmat, în continuare: ”Aș prefera să răspund la ce se poate face financiar”. Întrebată dacă se poate face financiar, ea răspuns: ”Întrebați Ministerul Finanțelor”.

Nu este singurul ministru PNL care se supără pe jurnaliști. Și ministrul Monica Anisie a avut o reacție acidă în urmă cu o zi.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

După ce și-a tras panouri prin toată țara, Ciucă: ”Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul și cheltuind banii statului”

Facebook 39 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce și-a tras panouri prin toat…