Acasă Declarații Nelu Tătaru după 7 luni de incompetență în administrarea pandemiei, cere din nou românilor ”solidaritate”

Nelu Tătaru după 7 luni de incompetență în administrarea pandemiei, cere din nou românilor ”solidaritate”

0
0
502

Dacă totul stă în atitudine noastră în gestionarea pandemiei, ”haideți să”, atunci voi inapților, incompetenților și criminalilor ce rol mai aveți? Doar să o amplificați, doar să furați, să falimentați, să devalorizați și să vă înscăunați și mai mult pe funcții?

Nelu Tătaru, decizia momentului! Anunțul ministrului Sănătății după recordul de cazuri și decese de miercuri. Ultimul bilanț cu privire la numărul de cazuri COVID-19 este teribil. Ministrul Sănătății a venit miercuri cu o serie de anunțuri importante.

E un moment pe care îl readucem în atenția tururor. Menținem același trend ascendent în pofida restricțiilor. Revin cu aceleași solicitări de a respecta restricțiile. În DSP și spitale vor exista evaluări încrucișate pentru a da asistența medicală de care e nevoie. Sistemul medical încă rezistă, dar să nu forțăm capacitățile. Personalul medical este același de acum 7 luni. Suntem într-un moment pe care trebuie să îl gestionăm împreună. Corpul medical, deși obosit, va da asistența medicală.

Populația, haideți să respectăm regulile. Comitetele județene vor da restricții. Acum avem 226 de spitale suport COVID cu 1050 de paturi ATI complet utilate. Dacă noi încercăm să vedem capacitatea, personalul trebuie să dea dovadă că trebuie să susțină capacitatea. Vedem că nu se respectă reguli. Haideți să încercăm în acest moment de cumpănă să reașezăm respectarea regulilor.

Care sunt limitele? primim și 3000 de pacienți pe zi, dar componenta de prevenție poate face diferența. Avem evenimente sau transport în comun unde nu se respectă regulile. Aici avem acele zone infectante. Haideți să respectăm regulile. Restricțiile reimpuse își vor face efectul în 10-14 zile. Haideți să fim cu toții solidari și să ajungem acolo unde speram să ajungem la începutul lunii iunie. Fiecare dintre noi trebuie să contribuie”, a declarat ministrul Nelu Tătaru miercuri în cadrul unei conferințe de presă.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…