Acasă Declarații Nicușor Dan către bucureșteni: „În legătură cu căldura, va fi o iarnă foarte grea”.

Nicușor Dan către bucureșteni: „În legătură cu căldura, va fi o iarnă foarte grea”.

0
0
838

Nicușor Dan, primarul general ales al Capitalei, susține că pe bucureșteni îi așteaptă o iarnă grea. Păi nu se presupunea că vine arhitectul, instalatorul, meșterul și matematicianul să desfunde țevile înfundate de Firea, prin două formule matematice simple? Nu?

În legătură cu căldura, va fi o iarnă foarte grea. Sunt foarte multe avarii la conducte, iar de când îmi începe mandatul şi până începe iarna este o lună în care nu pot face prea multe. Se vor angaja companii private care să intervină atunci când vor fi probleme.

Din păcate, la sfârșitul lui 2019 datoriile erau de 3 miliarde de lei. Primăria nu-i transparentă, dar acum datoriile ar putea fi la 4 miliarde de lei.

Primul lucru pe care noi trebuie să-l facem e să menținem corabia la suprafață și pe de altă parte să dăm drumul echipei pe fonduri europene să avem cât mai repede banii.

Nu este principala mea preocupare ca Firea să aibă dosare penale. Am alte priorități„, a declarat Nicuşor Dan la România TV.

În opinia lui Nicușor Dan, din primăvară s-ar putea trece la înlocuirea conductelor vechi din sistemul de termoficare.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

După ce și-a tras panouri prin toată țara, Ciucă: ”Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul și cheltuind banii statului”

Facebook 39 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce și-a tras panouri prin toat…