Acasă Declarații Nicuşor Dan, reacţie goală de conținut după moartea Anei, femeia omorâtă de o haită de câini în Bucureşti: „Îmi pare rău că a murit”

Nicuşor Dan, reacţie goală de conținut după moartea Anei, femeia omorâtă de o haită de câini în Bucureşti: „Îmi pare rău că a murit”

0
224

Neomarxistul Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a avut o primă reacţie, în această seară, după ce Ana Oroş Daraban a fost omorâtă de o haită de câini în Bucureşti.

Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri într-un mod atât de tragic.

Condoleanțe familiei și prietenilor săi.

Am discutat ieri și azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB.

Refuz să intru însă în jocul incriminării și acuzațiilor politice.

Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții, iar cine a greșit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituție pentru ca astfel de drame să nu se mai repete„, a scris Nicuşor Dan în postarea de pe Facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Vezi Și

Ministrul Energiei, ”liberalul” Virgil Popescu, a vorbit despre urmările embargoului pus asupra motorinei rusești: ”Nu există motive de îngrijorare”

Ministrul Energiei, ”liberalul” Virgil Popescu, a vorbit despre urmările embargoului pus a…