Acasă Declarații Prezidențiale 2014, Iohannis despre tema ruperii Transilvaniei: ”Sunt cretinisme”

Prezidențiale 2014, Iohannis despre tema ruperii Transilvaniei: ”Sunt cretinisme”

0
1
975

Cum facem acum domnule președinte aflat deja la al doilea mandat, tema autonomiei Ardealului pe care tocmai ce dumneavoastră neforțat de nimeni ați adus-o în actualitate, discuțiile despre ruperea Transilvaniei, mai ”sunt cretinisme” sau nu?

Nu se poate să vă dezmințiți în halul ăsta, cu PESZEDEUL ne-ați demonstrat încă din primul mandat cât de consecvent puteți să fiți și după cât de bine putem vedea, nici în pandemie și în starea de urgență, când celelalte partide ar trebui să depolitizeze și să pună umărul la reconstrucție, doar dumneavoastră nu, când toți ceilalți ar trebui să fim solidari și responsabili, doar dumneavoastră nu, dumneavoastră o țineți langa pe pășunea politică, cu PSD-ul, atunci bine, țineți-o tot așa, vă caracterizează!

Dar să vedem, ce  transmitea canditatul Klaus Werner Iohannis electoratului, în anul de grație 2014, în campania electorală pentru prezidențiale de atunci, atunci când se războia cu ”Puie Monta”:

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale Klaus Iohannis a vorbit, în emisiunea ”Jurnalul de seară” despre tema de campanie ”Ruperea Transilvaniei”. Iohannis a spus că este o temă falsă, dar care poate prinde pe fondul sărăciei populației.

Astfel de teme false apar atunci când acești oameni de tip PRM sunt cooptați pentru niste voturi. Cum poate cineva să vină în 2014 să afirme că cineva vrea să rupă Ardealul sau să ducă la o învrăjbire a ardelenilor împotriva oltenilor? Acestea ”sunt cretinisme”, a spus Klaus Iohannis la Digi24 în 2014.

Cum erau domnule președinte, temele despre autonomia, ruperea și segregare teritorială, ”cretinisme”? Aha! Și acum cum sunt? Nu vă obosiți să ne răspundeți, între timp ne-am mai lămurit!

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…