Acasă Declarații Procurorul general despre raportul sexual al unei minore de 13 ani care a avut experiențe „soldate cu nașteri sau alte forme de procreare”

Procurorul general despre raportul sexual al unei minore de 13 ani care a avut experiențe „soldate cu nașteri sau alte forme de procreare”

0
0
1,114

Procurorul general al României, Gabriela Scutea face declarații progresiste în plină ședință a CSM, declarații pe care evident nu le înțelege. Doamna procuror general, poate știți dumneavoastră alte metode alternative de procreare și rezultate din relații sexuale clasice, tradiționale, altele decât cele cunoscute de noi muritorii de rând și poate le și împărtășiți cu noi.

Procurorul general a facut joi, in cea mai recenta sedinta CSM, o declaratie greu de inteles. Se intampla in momentul in care in CSM se discuta propunerea de efectuare a unui control tematic la instante si parchete cu privire la modul de investigare si solutionare a cauzelor privind infractiuni la viata sexuala cu victime minore.

Dar Consiliul (Consiliul Superior al Magistraturii- n.red.) in ansamblu poate sa dispuna, cum se spune aici, daca am avea o infractiune impotriva vietii sexuale si intr-un caz ipotetic, minora de 13 ani a plecat de acasa, de mai mult timp, si-a inceput viata intima, poate chiar are … nu stiu … e un caz foarte nefericit si dus la extrem, poate a avut experiente sexuale soldate cu nasteri sau alte forme de procreare, in acel moment, care este marja de apreciere a unei declaratii, cum se propune aici, ca a fost un raport sexual consimtit sau nu?„.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Iohannis: „Tocmai am avut o discuție telefonică aprofundată cu președintele Zelenski”, se anunță un ”nou pachet de ajutor militar” pentru Ucraina

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Klaus Iohannis: „Tocmai am avut …