Acasă Declarații Progresistul Dacian Cioloș zis și ”Mocirloș”, întrebat dacă-l are în spate pe miliardarul Soroș, sarcastic „Nu în spate, e prin buzunar și prin șosete”

Progresistul Dacian Cioloș zis și ”Mocirloș”, întrebat dacă-l are în spate pe miliardarul Soroș, sarcastic „Nu în spate, e prin buzunar și prin șosete”

0
0
108

Fostul premier progresist, Dacian Cioloș a răbufnit când a fost întrebat, despre legătura speculată dintre el și miliardarul George Soros. Iritat, Cioloș a spus, citez, ”nu e în spatele meu, e în buzunarul meu”.

Fostul șef al Guvernului și comisar european pe agricultură a mai precizat că miliardarul nu s-a pozat cu el, ci cu Victor Ponta și Corina Crețu.

Dacian Cioloș, după ce România a câștigat în cazul Roșia Montană: ”Sper că cei care m-au acuzat în ultimii ani să înțeleagă că patrimoniul național cu valoare mondială nu se vinde”.

Fostul premier Dacian Cioloș a declarat, vineri noapte, după verdictul din cazul Roșia Montană că zona ”va rămîne în patrimoniul mondial UNESCO iar statul român nu plătește nici o despăgubire”:

”Sper că cei care m-au acuzat în ultimii ani să înțeleagă că patrimoniul național cu valoare mondială nu se vinde și că este datoria noastră să îl protejăm onest, până la capăt”, a transmis Dacian Cioloș, citat de g4media.ro.
Statul român nu va plăti nicio despăgubire companiei Gabriel Resources în cazul Roșia Montană.

Acesta este verdictul comunicat vineri seară Guvernului României de către Centrul Internațional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiții al Băncii Mondiale (ICSID).

Verdictul este surprinzător dar fiind că în ultimele săptămâni atât premierul cât și ministrul Finanțelor au declarat că România se așteaptă să piardă procesul și au sugerat că despăgubirile pe care statul român ar urma să le plătească se ridică la 2 miliarde de euro.

Decizia – definitivă și executorie – vine la capătul a aproape nouă ani de proces. România a fost reprezentată în acest proces de casa de avocatură românească Leaua Damcali Deaconu Paunescu – LDDP și firma elvețiană LALIVE SA.

România urmează să recupereze 1,4 milioane de dolari cheltuieli de judecată.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

De parcă nu ar fi deja insuportabil de scumpe, ”liberalul” Burduja, anunță de când vor crește facturile la energie: ”Statul renunță la plafonarea otova”

Facebook 173 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email De parcă nu ar fi deja insuportabi…