Acasă Declarații Rareș Ruj Roz sare coarda mârlăniei pentru a câta oară și sare la gâtul Renatei Webber

Rareș Ruj Roz sare coarda mârlăniei pentru a câta oară și sare la gâtul Renatei Webber

0
0
760

Mârlănie, mitocănie și ticăloșie de cea mai joasă speță din partea unsurosului cu batista bine potrivită, dar cu același caracter infect de jigodie fără scrupule, acest ”liberal” de rit nou care vorbește mult și nu spune mai nimic bun.

Aceasta individa sinistra, agent de influența împotriva Statului Roman, numita de Dragnea și Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea făcută la o Ccr in care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticăloșiilor!!!!”, își dă în petec jignind Rareș Bogdan pe facebook.

Bă Bogdane, băi ”liberalule”, băi îmbatistatule…mai sinistru ca tine și ca teapa celor ce te înconjoară, mai greu să găsești în România asta care a ajuns pe mâinile voastre, ca să o siluiți voi, să o maltratați, să o jupuiți și să o deposedați și devalorizați de tot ce încă are mai are bun și mai uman. Trădătorilor!

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…