Acasă Declarații Și incompetenți și agresivi. Florin Roman atac furibund la PSD, CCR și Avocatul Poporului

Și incompetenți și agresivi. Florin Roman atac furibund la PSD, CCR și Avocatul Poporului

0
0
4,746

Pe principiul ”și de vină și să tac”, incompetenții în gestionarea intereselor Românie și al românilor, ipocriții și tupeiștii de la PNL sunt competenți să fie agresivi, jignitori și ofensatori, la asta ne-au demonstrat în nenumărate rânduri cât sunt de pregătiți și de competenți, le putem atribui drepturile ce le revin.

CCR rosie condusa de Dorneanu-Imparat a declarat OUG neconstitutonala in conditiile in care OUG nu a fost atacata. Este fara precedent in istoria CCR. S-au facut inca o o data de ras, umplandu-se de penibil”, a zis Florin Roman.

Florin Roman a spus că PNL a depus în Parlament un proiect despre impozitarea pensiilor speciale, dar proiectul este ”blocat” de PSD în comisiile Camerei Deputaților. El a spus că ”luăm in calcul OUG sau asumarea raspunderii doar dupa ce am terminat procedurile parlamentare”.

Întrebat cat timp mai asteapta PNL sa se rezolve in Parlament, Roman a zis: ”mai așteptăm maxim o luna de zile, dacă nu vor rezolva intr-o luna aceasta problema, atunci guvernul are doua intrumente de atac”. El a sugerat ca nu se prefera varianta OUG pentru că ”OUG va fi atacata la CCR de sluga PSD-ului dna Renate Weber”.

În accepțiunea evident limitată a domnului deputat Florin Roman de la PNL, toate instituțiile care au tupeul să dea decizii neconforme cu viziunea actualei administrații PNL-Iohannis-Orban, sunt ”slugi ale PSD-ului”, cele care le sunt prielnice, sunt libere, neaservite și care deservesc valorile Europene și interesele cetățenilor, desigur!

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

După ce și-a tras panouri prin toată țara, Ciucă: ”Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul și cheltuind banii statului”

Facebook 39 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce și-a tras panouri prin toat…