Acasă Declarații Sindicatul polițiștilor, reacție dură după ce ministrul Bode a dat vina pe șofer pentru accident: ”Ne spuneți și nouă ce fumați?

Sindicatul polițiștilor, reacție dură după ce ministrul Bode a dat vina pe șofer pentru accident: ”Ne spuneți și nouă ce fumați?

0
0
903

Reacție dură a polițiștilor, după ce Lucian Bode, ministrul transporturilor, a dat vina pe șoferul SPP pentru acidentul în care a fost implicat în Argeș. Sindicatul Europol a transmis, într-o postare pe Facebook, că Bode minte, deoarece șoferul SPP cere ”acordul demnitarului pentru orice acțiune”.

Ministrul Bode minte cu nerușinare atunci când spune că nu știa ca Touaregul cu care se deplasa avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase sau când afirmă că nu el l-a pus pe șoferul SPP să circule cu viteză și să încalce regulile de circulație care au dus la accidentul cu victimă de pe raza jud. Argeș. Vă spunem noi că șoferul SPP cere acordul demnitarului pentru orice acțiune, inclusiv pentru traseul pe care urmează să se deplaseze. SPP-istul este o victimă și va răspunde personal pentru aroganța lui Bode și pentru faptul că a acceptat să încalce legea la solicitarea lui”, este mesajul postat pe Facebook de Sindicatul Europol. Criticile vin după ce Lucian Bode a declarat, zilele trecute, că nu ştia ca Touaregul cu care se deplasa avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Totuși, dl Bode, după ce ne-ați spus că nu ați auzit sirenele Touaregului și nici nu ați văzut manevrele de depășire în mare viteză, nu ne spuneți și nouă ce fumați sau ce culoare au pastilele care vă aduc în starea aceasta de Nirvana?” Polițiștii au mai scris că în aceleaşi condiţii a murit şi Bogdan Gigină, polițistul care deschidea drumul pentru coloanei în care se afla Gabriel Oprea, fostul ministru al MAI.

Vedem același tipar. Tăcere, tentativă de mușamalizare și la câteva zile, la presiunea opiniei publice, o poveste cusută cu ață albă. Totul pentru a salva aparența unui Guvern ”integru”, care fumează în Palatul Victoriei, își trimite subordonații să se întâlnească noaptea cu interlopii pentru a negocia legea sau se folosesc de funcție pentru a fi deasupra proștilor care respectă regulile de circulație”, au mai scris sindicaliștii.

Lucian Bode a dat vineri primele declarații în legătură cu accidentul în care a fost implicat. ”Demnitarul nu are dreptul să-i spună şoferului să meargă mai tare sau mai încet. În momentele premergătoare regretabilului incident de duminică mă odihneam. Călătoream deja de 4-4,5 ore. Le-am comunicat celor de la SPP că destinația finală este sediul Guvernului, iar ora de sosire pe care o anticipez era 20.00. Nu aveam niciun motiv să ne grăbim”, a spus Bode. După declarațiile lui Bode, primul care l-a acuzat că minte a fost Vlad Voiculescu, care a atras atenția asupra aceluiași fapt menționat în comunicat de Europol și anume, că șoferul SPP nu ia nicio decizie fără acordul demnitarului pentru care lucrează.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…