Acasă Declarații Stolojan despre pozele cu Iohannis fără mască la Bruxelles: ”Încă nu sunt sigur că pozele sunt autentice”

Stolojan despre pozele cu Iohannis fără mască la Bruxelles: ”Încă nu sunt sigur că pozele sunt autentice”

0
1
2,368

Noi putem să înțelegem domnule Stolojan, că încă nu v-ați revenit complet după ce Băsescu vă lua locul și vă trăgea scaunul de sub fund, dar credeți-ne și înțelegeți-ne și pe noi când vă spunem și noi, că ați fost și rămâneți doar un trist penibil.

Domnul Stolojan suspectează atacuri cibernetice asupra siteului oficial al Consiliului European, site pe care au apărut pozele în care Klaus Iohannis se plimbă nestânjenit și neprecaut, fără mască printre mai marii Europei. Nu-i așa domnule Stolojan, că hackerii PSD-iști sunt vinovați pentru această sinistră ticăloșie?

Domnule Stolojan, ex Băsist, actual Iohannist dar la fel de penibil, șeful dumneavoastră are multe vorbe neaoșe aduse de pe la Sibiu, una dintre ele spusă de domnia sa, sună în felul următor: ”Ori ești precaut pri ești prost”. Cum apreciați că a fost șeful dumneavoastră la Bruxelles?

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…