Acasă Declarații Traseistul tupeist Tudose, sare scut în fața lui Ciolacu și îl face mincinos pe secretarul general adjunct NATO: ”Minte jenant, este o mare dezamăgire”

Traseistul tupeist Tudose, sare scut în fața lui Ciolacu și îl face mincinos pe secretarul general adjunct NATO: ”Minte jenant, este o mare dezamăgire”

0
0
383

Traseistul tupeist Tudose, sare scut în fața lui Ciolacu și îl face mincinos pe secretarul general adjunct NATO: ”Minte jenant, este o mare dezamăgire”.

Tudose spune dacă a fost în biroul lui Geoană, să-i ceară să candideze: ”Minte jenant! Este o mare dezamăgire!”. Fostul premier Mihai Tudose îl acuză pe Mircea Geoană că minte, în contextul în care secretarul adjunct al NATO susține că PSD i-a cerut să candideze la prezidențiale.

Mihai Tudose a susținut, în distinctul ton arogant caracteristic, că Marcel Ciolacu nu a fi fost în biroul lui Mircea Geoană, pentru a-i propune să candideze la alegerile prezidențiale din partea Partidului Social Democrat.

”Este o mare dezamăgire pentru mine că totuși, în afară de zbuciumul politic, plecam de la premiza că secretarul adjunct al NATO nu minte. Minte jenant!”, a declarat Mihai Tudose.

Acesta susține că ultima dată când a fost în biroul lui Mircea Geoană de la NATO a fost în anul 2019.

”Niciodată nu a fost vorba despre așa ceva. Dumnealui să arate mesajele în care eu i-am solicitat o întâlnire. Eu pot să îi arăt mesajele în care mi se solicită de către el întâlniri”, precizează Tudose, care dă asigurări că Ciolacu nu i-a cerut niciodată să candideze pentru funcția de președinte al României din partea PSD.

Secretarul general adjunct al NATO a declarat că liderii PSD s-au dus la el în birou şi i-au propus să candideze la președinția României, susținut de PSD.

Geoană: Strict pe PSD nu ai voturi să câștigi președinția României.

„Se întâmplă ceva cu ei și evident că aud și eu și privesc declarațiile. E o vorbă românească: „De ce ți-e frică nu scapi”. Şi apropo de cine dă telefon cui. Eu am avut discuții cu ei, au venit la mine în birou, cu ceva timp în urmă.

Dânşii au venit la mine să-mi propună să candidez independent susținut de PSD. De ce? Pentru un calcul foarte simplu: pentru că voturile PSD la alegerile prezidențiale, unde vin patru milioane de români în plus față de cele obișnuite, nu sunt suficiente ca să câștigi președinția României. Strict pe PSD nu ai voturi să câştigi președinția României. E decizia dânşilor ce vor să facă, e decizia mea ceea ce vreau să fac”, a declarat Mircea Geoană.

Ciolacu: Am sunat-o pe doamna Șoșoacă și i-am propus să fie premier.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat și el la declarațiile secretarului general al NATO.

„După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană, am plecat şi am sunat-o pe doamna Şoşoacă şi i-am propus să fie premier”, a replicat, în glumă, Marcel Ciolacu.

„Eu nu o să propun. Eu sunt președintele Partidului Social Democrat şi nu știu dacă voi fi candidat sau nu la funcția de președinte.

În acest moment, vă spun cu toată sinceritatea, că nici măcar nu m-am gândit să fiu candidat.

Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de pesedist, de această dată, de membru fondator de 30 și de ani, niciodată PSD-ul și eu personal, nu că nu o să propun, dar nici n-o să-mi treacă prin cap să susțin un independent din partea PSD”, a continuat şeful Executivului.

După ce spunea că ar putea susține un candidat independent, Ciolacu se sucește: ”Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de PSD-ist, e că nu am să propun și susțin un candidat independent din partea PSD”.

Marcel Ciolacu vizibil iritat, duce discuția în derizoriu, replică ironică pentru Mircea Geoană: ”După ce i-am cerut să candideze la prezidențiale, am sunat-o pe doamna Șoșoacă să fie premier”.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a fost ironic când a fost întrebat dacă i-a cerut fostului lider social-democrat Mircea Geoană să candideze la alegerile prezidenţiale, răspunzând că după ce a făcut acest lucru a sunat-o pe Diana Şoşoacă şi i-a propus să fie premier. Ciolacu a precizat că PSD nu va susţine un independent la alegerile prezidenţiale.

Premierul şi liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a ironizat, marți, pe Mircea Geoană, după ce acesta a spus că lideri ai PSD, inclusiv preşedintele PSD, au mers la el „în birou” să îi propună să candideze la preşedinţie, susţinut de social democraţi.

Marcel Ciolacu a fost întrebat marţi, dacă i-a cerut lui Mircea Geoană să candideze din partea PSD la alegerile prezidenţiale, aăa cum a susţinut fostul lider PSD, actual secretar general adjunct al NATO.

“După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană, am plecat şi am sunat-o pe doamna Şoşoacă şi i-am propus să fie premier”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a mai fost întrebat dacă l-a vizitat pe Geoană, cu Mihai Tudose, aşa cum susţine fostul lider al PSD.

“Împreună sau…? Eu nu o să propun… eu sunt preşedintele Partidului Social-Democrat. Nu ştiu dacă voi fi candidat sau nu la funcţia de preşedinte. În acest moment vă spun cu toată sinceritatea că nici măcar nu m-am gândit să fiu candidat. Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de PSD-ist de această dată, de membru fondator de 30 şi de ani, niciodată PSD-ul şi eu personal, nu că n-am să propun, nici nu o să-mi treacă prin cap să susţin un independent din partea PSD-ului”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană, exclus din partid, afirmă că oficiali ai PSD, printre care Marcel Ciolacu, au mers la el ”în birou” să îi ceară să candideze pentru alegerile prezidenţiale, susţinut de PSD. El explică faptul că, pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, PSD nu are capacitatea de aduna voturi pentru a câştiga scrutinul.

Liderul PSD a mai spus că niciodată PSD-ul nu va susţine un candidat independent pentru alegerile prezidențiale. ”În acest moment, vă spun cu toată sinceritatea, că nici măcar nu m-am gândit să fiu candidat.”

”Eu sunt preşedintele PSD. Nu ştiu dacă voi fi candidat sau nu la funcţia de preşedinte. În acest moment, vă spun cu toată sinceritate că nici măcar nu m-am gândit să fiu candidat. Ce vă pot spune cu certitudine, cu inima de PSD-ist, de membru fondator de 30 şi de ani, niciodată PSD-ul şi eu personal, nu că nu am să propun, nici nu o să îmi treacă prin cap să susţin un independent din partea PSD”, a adăugat Marcel Ciolacu.

”Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de PSD-ist, e că nu am să propun și susțin un candidat independent din partea PSD”.

Afirmațiile președintelui Marcel Ciolacu vin după ce, luni seară, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a susținut, la Digi24, că liderii PSD, inclusiv Marcel Ciolacu, i-au propus să candideze ca independent la președinția României, susținut de social democraţi.

”Eu am avut discuții cu ei, au venit la mine în birou să-mi propună să candidez independent susținut de PSD, pentru un calcul foarte simplu. Pentru că voturile PSD la alegerile prezidențiale, unde vin patru milioane de români în plus față de alegerile obișnuite, nu sunt suficiente să câștigi președinția României. Vrei să câștigi președinția României strict pe PSD, nu ai voturi”, a afirmat Mircea Geoană.

Liderul PSD a spus că nu știe dacă va candida sau nu la președinție, dar că „niciodată” PSD și nici el nu vor propune și nu le va „trece prin cap” să susțin un candidat independent:

”Nu știu dacă voi fi candidat sau nu la funcția de președinte. În acest moment, vă spun cu toată sinceritatea că nici măcar nu m-am gândit sa fiu candidat.

Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de PSD-ist, de membru fondator de 30 și de ani: niciodată PSD-ul și eu, personal, nu am să propun și nici nu o să-mi treacă prin cap să susțin un candidat independent din partea PSD-ului”.

Mircea Geoană, despre o candidatură la președinție: Au venit la mine în birou, inclusiv Marcel Ciolacu, să-mi propună să candidez independent susținut de PSD.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat luni seară că lideri ai PSD, inclusiv Marcel Ciolacu, ar fi mers la el ”în birou” să îi propună să candideze independent la Președinție, susținut de PSD.

”Se întâmplă ceva cu ei și evident că aud și eu și privesc declarațiile. E o anumită nervozitate, un început de iritare. E o vorbă românească: ”De ce ți-e frică nu scapi”. Și apropo de cine dă telefon cui. Eu am avut discuții cu ei, au venit la mine în birou, inclusiv Marcel Ciolacu, să-mi propună să candidez independent susținut de PSD, pentru un calcul foarte simplu, pentru că voturile PSD la alegerile prezidențiale, unde vin patru milioane în plus față de cele obișnuite, nu-s suficiente să câștigi președinția României. Că dânșii au numărul meu sau nu, eu am și număr belgian și românesc, nu văd o problemă. E decizia lor ce vor să facă, e decizia mea ce vreau să fac”, a declarat Mircea Geoană.

El a mai spus că decizia lui ca potențial candidat va fi anunțată când va veni momentul.

”Mai vedem, există opțiune politică, în viața privată, neguvernamentală. După un astfel de job nu duc lipsă de oferte, dar mă gândesc și la interesul meu și al familiei mele, mă gândesc și la interesul țării, mă preocupă ce se întâmplă în România, am slujit țara toată viața și dacă va fi o șansă s o fac direct sau indirect o voi face”, a mai declarat Mircea Geoană, subliniind că are ”la NATO de terminat un job important și este hotărât să-și ducă misiunea în condiții foarte bune, ca până acum”.

”Dacă ar fi ceva ce mi-aș dori, aș vrea ca o dată în 30 de ani să nu votăm cu răul cel mai mic”, iar ”între un candidat de partid și unul al poporului, va câștiga întotdeauna unul al poporului”, a mai spus Geoană.

Reamintim că prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a spus la sfârșitul lunii ianuarie că dacă Mircea Geoană ar vrea să aibă susținerea formațiunii pentru o candidatură la funcția de președinte al României ”în primul rând trebuie să aibă o discuţie cu noi, să revină în partid”, iar ”împreună să luăm decizia cea mai bună pentru ca stânga să dea viitorul preşedinte al României”.

Un sondaj INSCOP publicat pe 5 februarie a arătat că secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană şi primarul Clujului Emil Boc au peste 30% cotă de încredere în rândul românilor.

Geoană este prima opțiune a românilor la prezidențiale, din postura de candidat independent, cu 26,5%, urmat de Marcel Ciolacu – 18,9% și Diana Şoşoacă – 14%, George Simion şi Nicolae Ciucă, conform unui sondaj publicat de INSCOP pe 31 ianuarie.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

Clotilde Armand se victimizează din nou, neomarxista de la Sectorul 1, susține că este persecutată la ordin politic: „Sunt linșată pentru reformele luate”

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Clotilde Armand se victimizează din no…