Acasă Declarații Turistul de lux, Klaus Iohannis, într-o scurtă vizită de vot în Statul Eșuat și comasat, își freacă verigheta: ”Eu am votat şi vă invit pe toţi să poftiţi la vot”

Turistul de lux, Klaus Iohannis, într-o scurtă vizită de vot în Statul Eșuat și comasat, își freacă verigheta: ”Eu am votat şi vă invit pe toţi să poftiţi la vot”

0
0
295

Turistul de lux, Klaus Iohannis, într-o scurtă vizită de vot în Statul Eșuat și comasat, își freacă verigheta: ”Eu am votat şi vă invit pe toţi să poftiţi la vot”.

Klaus Iohannis a votat duminică la ora 09.00 la secția de votare de la Liceul ”Jean Monnet” din București unde este arondat.

Iohannis a petrecut circa 10 minute la votul propriu-zis, iar la plecare președintele României a ținut un discurs de 24 de secunde.

”Eu am votat şi vă invit pe toţi să poftiţi la vot”, a declarat duminică președintele Klaus Iohannis, la ieșirea din secția de de votare organizată la Liceul Jean Monet din București.

Turistul Klaus Iohannis, a declarat duminică, după exercitarea votului la Liceul Jean Monnet din Bucureşti că este o zi importantă, în care alegem pe cei care conduc comunităţile în care trăim şi pe cei care ne reprezintă în Parlamentul European.

”Eu am votat şi vă invit pe toţi să poftiţi la vot”, a scrâșnit turistul de lux.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

De parcă nu ar fi deja insuportabil de scumpe, ”liberalul” Burduja, anunță de când vor crește facturile la energie: ”Statul renunță la plafonarea otova”

Facebook 173 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email De parcă nu ar fi deja insuportabi…