Acasă Declarații ”Vedeta” TV și ”eroul” de film, limbutul și ipocritul Cîţu, mesaj pentru Marius Budăi: ”Să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult”

”Vedeta” TV și ”eroul” de film, limbutul și ipocritul Cîţu, mesaj pentru Marius Budăi: ”Să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult”

0
754

”Vedeta” TV și ”eroul” de film, limbutul și ipocritul Florin Cîţu, avertisment pentru Marius Budăi. ”Să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult. Ne interesează să implementăm PNRR”.

După ședința din Partidul Național Liberal, Florin Cîțu a făcut declarații de presă. Acesta a fost întrebat dacă PNL, în cadrul coaliției de guvernare, va cere demisia lui Marius Budăi (PSD), ministru al Muncii:

”Tot ceea ce PNL vrea să spună, va spune în interiorul coaliției. Noi nu vrem să aruncăm teme în spațiul public, să le folosim, să manipulăm, etc. Nu, mergem în coaliție și spunem acolo.

Sunt două elemente la Ministerul Muncii. Una e despre legislația pilonului 2 de pensii, care este foarte importantă, iar a doua e despre legea salarizării. Sunt 24 de jaloane care trebuie îndeplinite până la 31 martie, altfel pierdem banii“, a precizat, luni, Florin Cîțu.

Florin Cîţu, preşedintele PNL, le-a transmis partenerilor din coaliţie că „e important să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult” deoarece este important ca România să îndeplinească ţintele din PNRR.

Întrebat dacă va discuta în şedinţa coaliţei despre demiterea ministrului Muncii, Florin Cîţu a lansat un avertisment la adresa lui Marius Budăi.

Pe noi ne interesează să implementăm PNRR. Avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie. Două sunt importante la Ministerul Muncii. E important să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult, să avem mai mult randament”, a declarat Florin Cîţu, preşedintele PNL.

Liderul liberal a refuzat să spună dacă este mulţumit de activitatea lui Marius Budăi la Ministerul Muncii, spunând doar că acest lucru va fi discutat în interiorul coaliţiei.

Îmi exprim opiiniile în interiorul coaliţiei. Nu fac în afară”, a afirmat preşedintele Senatului.

Întrebat dacă este oportună demiterea lui Marius Budăi, în contextul moţiunii depuse împotriva lui Virgil Popescu (PNL), Florin Cîţu a afirmat că acest subiect nu a fost discutat de coaliţie.

Nu s-a discutat nimic. Avem 24 de jaloane pe care trebuie să le facem. Două sunt la Ministerul Muncii. (…) Termenul e de 31 martie. Avem timp să le facem”, a explicat fostul premier.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Vezi Și

Pe Rafila îl ia gura pe dinainte: ”Îi îndemn pe cei de până la 40 de ani să ridice pastilele de iodură de potasiu cât mai repede”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, îndeamnă persoanele cu vârste de sub 40 de ani să î…