Acasă Declarații Vijulia ”liberală” lovește din nou: ”PSD demitiza puțin boala, nu Iohannis”

Vijulia ”liberală” lovește din nou: ”PSD demitiza puțin boala, nu Iohannis”

0
1
829

Reșapata ”liberală”, Violeta Vijulie, scoasă din nou la înaintare de la naftalina politicii peneliste, a declarat într-o intervenție la România TV, că PSD-ul și pesediștii ieșeau în luna martie a acestui an, atunci când cei de la PNL în loc să se pregătească pentru pandemie, se pregăteau pentru alegeri anticipate, să ”demitizeze puțin boala” și nu președintele Klaus Iohannis.

Cu același tupeu de pe acum bine cunoscut, Vijulie poate să rivalizeze oricând în aroganță, tupeu, obrăznicie, mitocănie, minciună, ipocrizie și nesimțire…cu un De Mezzo, Vâlceanu, Fenechiu, etc.

Aș vrea să demitizăm puțin boala, m-am interesat un pic de starea celor găsiți pozitiv și am constat că starea lor generală este bună iar mai mulți dintre ei nu au niciun fel de simptom.

Câțiva dintre oamenii infectați cu Covid 19 au simptome similare gripei și până și persoanele mai în vârstă, cu alte probleme de sănătate, au o stare generală acceptabilă”, declara Iohannis pe 11 Martie, care sublinia că a făcut aceste precizări pentru a ”demitiza un pic boala” după ce a citit ”câteva articole în care se vorbește de un virus ucigaș, de o manieră apocaliptică”.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

După ce și-a tras panouri prin toată țara, Ciucă: ”Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul și cheltuind banii statului”

Facebook 39 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce și-a tras panouri prin toat…