Acasă Declarații Violeta Alexandru: ”Dacă PSD schimbă OUG cu alocațiile, se opresc plățile pentru copii”

Violeta Alexandru: ”Dacă PSD schimbă OUG cu alocațiile, se opresc plățile pentru copii”

0
1
5,775

Ministrul muncii, Violeta Alexandru…cea care amenință acum părinții că nu vor mai primi alocațiile pentru copiii lor, e tot aceea care după ce dădea afară o liftieră amărâtă, doar așa pentru că nu îi plăcea fața ei…ieșea senin în fața ”jurnaliștilor” și le explica cum e ea plină de compasiune, înțelegere și toleranță? Ea e, nu?! Aha, ok!

Despre răutate pură, cinism, insolență, imoralitate și nesimțire, nu ne-a vorbit totuși nimic! Păcat, puțină sinceritate poate o avantaj!

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a avertizat PSD că dacă vrea să modifice în Parlament OUG privind majorarea alocațiilor, se va ajunge la oprirea plăților pentru copii.

Întrebată vineri la finalul ședinței de Guvern ce se va întâmpla dacă PSD va modifica în Parlament ordonanța care prevede creșterea cu 20% a alocațiilor pentru copii, Violeta Alexandru a declarat că orice intervenție va duce la blocarea sumelor suplimentare.

În momentul în care PSD face acest lucru vor opri plățile pentru copii, ca să înțelegem care este consecința. Începând de sâmbătă, Ordonanța își are aplicare în practică, ne pregătim pentru creșterea prevăzută în OUG. Orice măsură ia PSD, înseamnă oprirea, blocarea sumelor suplimentare în alocație”, a spus Alexandru.

Potrivit acesteia, dacă PSD își permite acest lucru și vrea să nu mai fie acordați acești bani copiilor doar pentru a face un joc politic, va trebui să răspundă românilor de ce în luna următoare copiii nu vor primi sumele mărite.

Orice tentativă a PSD de a bloca sau de a schimba textul ordonanței înseamnă să blocăm plățile”, a mai spus ministrul Muncii.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a spus că Ordonanța care prevede majorarea alocațiilor a fost adoptată în ședința de Guvern de vineri. Anterior, ea anunțase că aceasta prevede dublarea etapizată a alocațiilor pentru copii până în 2022. Prima majorare ar urma să aibă loc la 1 septembrie.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

După ce și-a tras panouri prin toată țara, Ciucă: ”Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul și cheltuind banii statului”

Facebook 39 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce și-a tras panouri prin toat…