Acasă Declarații Vlad ”Magicianul” Voiculescu, îl persiflează pe Iohannis după o zi cu aproape 4000 de cazuri: ”Da, am oprit pandemia”

Vlad ”Magicianul” Voiculescu, îl persiflează pe Iohannis după o zi cu aproape 4000 de cazuri: ”Da, am oprit pandemia”

0
574

Fostul ministru al Sănătăţii, remaniat cu scandal de Florin Cîţu, nu a pierdut prilejul de a-l ataca după o zi cu multe cazuri de Covid; „Vine valul #echipeicâștigătoare!”.

Vlad Voiculescu a simţit nevoia de ironii după ce România şi-a dublat într-o singură zi cazurile de Covid. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 3.929 de noi cazuri de infectare cu coronavirus. În ultimele 24 de ore, 96 de persoane au decedat. La ATI sunt internaţi 675 de pacienţi cu COVID-19, numărul lor fiind în creştere. 155 de copii cu COVID-19 sunt în spital, 10 dintre ei fiind la ATI.

”Vine valul #echipeicâștigătoare!

Aproape patru mii de cazuri noi (3.929) raportate azi. Asta este.

– mai mult decât dublu față de numărul de ieri
– cel mai mare număr din ultimele șase luni și
– aproape de vârful atins anul acesta doar pentru câteva zile în Aprilie

În ultimele 24 de ore au murit 96 de persoane, iar numărul pacienților aflați la ATI a urcat la 675. Zece dintre ei sunt copii.

”Valul care va lovi probabil România mai rău decât orice altă țară din Europa este rezultatul unor acțiunilor concrete:

1. Relaxările urgentate în luna mai a acestui an ca să dea bine politic pentru președinte și premier (în vederea congresului PNL, altfel nu există vreo explicație!), atunci când vaccinarea abia prinsese viteză; ce s-a întâmplat imediat după anunțul relaxărilor, vaccinarea în România abia a mai șchiopătat.

La ATI sunt 675 de pacienţi infectaţi

2. O campanie de vaccinare militarizată care a prioritizat “esențialii”, i-a ignorat cu bună știință pe cei vulnerabili; nicăieri în Europa (poate cu excepția Bulgariei) nu sunt atâția bătrâni și bolnavi nevaccinați ca în România și a cărei comunicare a fost marcată fie de manifestările “wow” ale domnului premier superman, fie de milițienismele aferente unei campanii conduse de MAPN, MAI și alte grade.
Când o spuneam la începutul anului diverse goarne și “analiști” îmi reproșau că eu și USR PLUS vrem să “politizăm” campania de vaccinare! Uitându-vă înapoi astăzi, realizați care au fost de la început intențiile echipei Iohannis-Cîțu și de ce a fost luată vaccinarea din responsabilitatea Ministerului Sănătății?

Am și o provocare pentru voi: identificați în grafic impactul singurei campaniei “Ce conține vaccinul” pe graficul de mai jos! Succes!”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Vezi Și

După ce ne spunea în Iunie cu ocoșenie cum el și PNL au învins pandemia, în Octombrie: ”Este alarmantă lipsa de acțiuni concrete din partea autorităților”

În cea mai neagră zi de la începutul pandemiei, președintele Klaus Iohannis a admis, în pr…