Acasă Declarații Vlad Voiculescu în plenul Parlamentului: ”Îți trebuie ceva tupeu să folosești drama unui om în scopuri politice”

Vlad Voiculescu în plenul Parlamentului: ”Îți trebuie ceva tupeu să folosești drama unui om în scopuri politice”

0
497

Cu cinismul caracteristic reprezentanților hashtag rezist, ministrul ”nesănătății” Vlad Voiculescu, cel ce se suia hoitar pe cadavre la Colectiv și își rupea cămașa de pe el oripilat, doar ca să ajungă ministrul sănătății în Guvernul ”zero” Cioloș, cel care era protagonist într-un film Netflix depre Colectiv, doar ca să își asigure același capital politic și de imagine, face acum vorbire cu cinism și ipocrizie, despre drame și scopuri politice. ”Îți trebuie ceva tupeu să folosești drama unui om în scopuri politice” a declarat Vlad Voiculescu de la microfonul plenului din Parlament cu referire la bărbatul decedat în Belgia.

N.r.: Da, așa considerăm și noi, îți trebuie mare tupeu și cinism ca să faci așa ceva..”A fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul Ponta să demisioneze”, spunea fălcos și îmbufnat Klaus Iohannis, după drama de la Colectiv.

Pacientul cu arsuri grave, care a fost transportat în Belgia după ce a fost plimbat la 3 spitale din România, a murit – a anunțat, luni, Ministerul Sănătății.

În data de 20 ianuarie, bărbatul în vârstă de 51 de ani a suferit o arsură prin electrocuție pe aproximativ 64% din suprafață corporală, precum și un politraumatism prin cădere de la înălțime.

Bărbatul s-a electrocutat la locul de muncă, în Constanța.

El fost transferat, în data de 29 ianuarie 2021, la Centre des Grands Brûlés – Institut Médical de Traumatologie et de Réadaptation (IMTR) din cadrul Grand Hôpital de Charleroi din Loverval, Belgia.

Pacientul a fost transportat inițial la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, iar, apoi, în data de 21 ianuarie 2021, a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgențe ”Sfântul Spiridon” din Iași.

În data de 28 ianuarie 2021, misiunea de zbor pentru transferul în Belgia a fost anulată din motive tehnice, conform Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar pacientul a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București.

A doua zi a fost transferat, cu un zbor umanitar operat de Ministerul Apărării Naționale, la Centre des Grands Brûlés – IMTR din cadrul Grand Hôpital de Charleroi din Loverval, Belgia.

Un avion al Ministerului Apărării l-a dus în Belgia – acolo unde primele analize au arătat că era infectat cu mai multe bacterii și o ciupercă. 18 zile a durat calvarul său, timp în care a și fost operat, iar luni dimineață medicii au anunțat decesul.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a decis trimiterea Corpului de control al ministrului la cele trei unități medicale din România unde a fost internat pacientul, pentru realizarea unui raport de control privind îngrijirile medicale care i-au fost acordate pacientului.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Premierul Cîțu, se arată deranjat de liderii de sindicate, sindicaliști și proteste

Premierul Florin Cîţu, consideră nedrepte cerinţele sindicaliştilor şi le aduce aminte că …