Acasă Dorel Alina Gorghiu întrebată cine răspunde pentru efectele adverse ale vaccinului, a răspuns cam ca Turcan: “Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”

Alina Gorghiu întrebată cine răspunde pentru efectele adverse ale vaccinului, a răspuns cam ca Turcan: “Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”

0
1,573

Alina Gorghiu, vicepreşedintă a Senatului şi vicepreşedintă a PNL, a făcut o gafă majoră într-o postare pe Facebook. Răspunzând la comentariul unui internaut privind asumarea răspunderii pentru potenţialele efecte secundare ale vaccinării anti-Covid, senatoarea a afirmat “Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”.

Internaut: Sunteţi jalnici. Dacă mă duc să mă vaccinez îmi garantaţi în scris că răspundeţi dvs dacă păţesc ceva?

Gorghiu: Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii.

Internaut: Alina Gorghiu, vorba lui Darius Petrescu… ce ai fumat bre? Reamintim că, în urmă cu doi ani, Raluca Turcan, la acea vreme vicepremier, a făcut o gafă similară atunci când a discutat despre cazul tragic al unei mame şi a doi copii care au murit la Timişoara în urma deratizării unor blocuri cu locuinţe:

Nu se poate că în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului, astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat în Timişoara”.

”Pentru tragedia de la Timişoara trebuie să existe o răspundere directă a tuturor factorilor implicaţi. Adică nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului, astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat în Timişoara. Este greu de imaginat cum a putut să existe atâta lipsă de responsabilitate în materie de verificarea îndeplinirii competenţelor şi a cerinţelor contractuale de către furnizorul privat”, declara și Raluca Turcan după tragedia de la Timișoara.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Hashtagistul Tudor Chirilă, un nou atac la Klaus Iohannis: ”Urcându-se la putere pe un discurs anti PSD, a dat speranţe oamenilor”

Hashtagistul Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Iohannis: ”Urcându-se la putere pe un d…