Acasă Dorel Apartamentul Dianei Şoşoacă, atacat cu ouă, senatoarea a sesizat poliția pentru un presupus act de vandalism

Apartamentul Dianei Şoşoacă, atacat cu ouă, senatoarea a sesizat poliția pentru un presupus act de vandalism

0
136

Senatoarea guralivă și scandalagioaică, Diana Şoşoacă, a fost victima unui incident petrecut chiar la locuinţa acesteia, situată în sectorul 6 al Capitalei. Întoarsă acasă după câteva zile în care a fost în deplasare prin ţară, avocata a constatat că geamurile apartamentului aflat la parter sunt murdare cu ouă.

Apartamentul Dianei Şoşoacă atacat cu ouă. Poliția Capitalei a fost sesizată astăzi de senatoarea Diana Șoșoacă referitor la un incident care ar fi avut loc la locuința sa, în timp ce aceasta era plecată de acasă. Diana Șoșoacă a revenit, duminică, acasă, după ce timp de o săptămână a fost plecată. În acest apartament se află şi cabinetul de avocatură al senatoarei.

Diana Șoșoacă a reclamat la Poliție că geamurile apartamentului i-ar fi fost murdărite cu ouă pe care o persoană le-ar fi aruncat spre locuință. Senatoarea le-a mai spus oamenilor legii că a lipsit de-acasă în ultima săptămână, timp în care imobilul i-ar fi fost vandalizat.

Diana Șoșoacă s-a întors acasă, în cursul zilei de duminică și a descoperit că ferestrele apartamentului său au fost atacate cu ouă. Ea a făcut o plângere penală, urmând ca organele de anchetă să demareze o investigație.

Senatoarea ex-AUR lipsise mai bine de o săptămână, înainte să facă descoperirea. Ea locuiește într-un apartament situat în sectorul 6, acolo unde are deschis și un cabinet de avocatură.

Incidentul vine după ce, în trecut, Diana Șoșoacă a dezvăluit de mai multe ori că primește mesaje de amenințare, unele chiar cu moartea. Ea susține că, unul dintre cei care îi trimitea mesaje a trecut chiar și la fapte, intrându-i în casă.

Sesizarea a fost făcută duminică în jurul prânzului.

Senatoarea pretindea că a primit amenințări cu moartea…

În ultimul timp, mesajele sunt: voi veni şi îţi voi tăia şi ţie şi soţului tău gâtul. O să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi. Ca şi avocat, am întâlnit cazuri ale unor sceleraţi care şi-au pus în practică ameninţările.

Am înţeles că au existat emisiuni la tv în care s-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment şi pentru mine.

Am trecut pe lângă moarte de câteva ori în ultimul an. Poate doar Dumnezeu a fost cel care m-a scăpat. Mi s-a intrat în casă”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă, în 2021, într-o emisiune de televiziune.

În 2020, Șoșoacă spunea că i se pregătește internarea în Spital…

De asemenea, în 2020, Diana Șoșoacă spunea că se încearcă scoaterea ei de pe scena politică printr-o internare forțată în spital din cauza unei așa-zise infectări cu virusul Covid-19.

Vă spun un lucru, dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forța, pentru că eu în spital nu mă voi interna și nici nu accept, nici copiii mei și nici soțul meu și nimeni din familia mea să fie internat.

Deci dacă vreodată auziți că aș fi internată în spital sau că aș avea Covid să nu credeți așa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament și lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului și a măsurilor”, spunea Diana Șoșoacă, în urmă cu 2 ani.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Progresistul Nicuşor Dan, taie țeava: ”Am oprit centrala care furniza apa caldă pentru angajaţii primăriei ca să facem economie”

Primarul progresist al Mucureștilor, Nicușor Dan, a oprit apa caldă la Primărie ca să facă…