Acasă Dorel Arafat și Vela vorbesc altă limbă, cu siguranță nu limba noastră

Arafat și Vela vorbesc altă limbă, cu siguranță nu limba noastră

0
160

După ce ieri, la o emisiune la Digi 24, la întrebarea pusă de moderatorul Cosmin Prelipceanu dacă mai sunt locuri la terapie intensivă în București, Raed Arafat răspundea că nu, astăzi la ziua aviației, Marcel Vela, ministrul de interne, părea foarte surprins când un reporter îl întreba dacă mai sunt sau nu locuri la terapie intensivă în București.

Dar ce răspunde Marcel Vela, atunci când un jurnalist prezent la declarația de la ziua aviației, îl întreabă dacă mai sunt sau nu locuri în secțiile ATI din București: ”Mai sunt, desigur că mai sunt, cine a spus că nu mai sunt…?”

Arafat o spusese cu mai puțin de 24 de ore în urmă, dar Vela ori făcea pe necunoscătorul și ignorantul, ori chiar era…!

Dar ce ați zice voi ”autorităților”, dacă în loc să vorbiți fiecare cum și pe unde vă taie capul, v-ați sincroniza și v-ați pune de acord să aveți o singură agendă și să vorbiți o singură limbă, pe care să o înțelegeți cu toții?

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat luni că sunt locuri la terapie intensivă. De asemenea, secretarul de stat în MAI Raed Arafat a precizat că atunci când spunem că nu mai sunt locuri la ATI la Bucureşti înseamnă doar că nu mai sunt locuri în spitalele COVID din Capitală.

Nu ştiu cine v-a spus. Sunt locuri la ATI. Cine a zis că nu sunt locuri la ATI? Nu sunt locuri la ATI? Sunt locuri la ATI”, a explicat Marcel Vela, întrebat despre subiect la Inspectoratul General de Aviaţie al M.A.I.

La rândul său, Raed Arafat a făcut câteva precizări şi a spus că nu mai sunt locuri la terapie intensivă în spitalele COVID-19 din Bucureşti.

Deci când spunem că nu sunt locuri la ATI la Bucureşti înseamnă că în Spitalele COVID din Bucureşti nu mai sunt locuri la ATI. Când Timişoara spune că nu are locuri la ATI, înseamnă că nu are locuri la ATI. Plus, una e situaţia care a fost în starea de urgenţă, una e situaţia care este acum. În starea de urgenţă am avut medici detaşaţi, medici care au lucrat în alte spitale, ca să sprijine structura pentru COVID, o parte din ei s-au întors la locurile lor de muncă. Deci există locuri, dacă începem să ducem fiecare bolnav şi să îl trimitem în celălalt capăt al ţării”, a explicat Arafat.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

Ludovic Orban ieri: ”Pare că am oprit creşterea cazurilor noi de Covid”, azi 1378 de cazuri noi

După ce ieri, aflat într-o vizită în Valea Jiului, premierul Ludovic Orban ne spunea plin …