Acasă Dorel ”Boom economic”, Boom demografic, nord sud est, pentru ”Kill Bill” Turcan, e cam tot una

”Boom economic”, Boom demografic, nord sud est, pentru ”Kill Bill” Turcan, e cam tot una

0
782

O altă gafă monumentală făcută de ministrul ”liberal” al Muncii, Raluca Turcan, în direct la o televiziune de ştiri, în timp ce vorbea despre pensionarea decreţeilor.

Oficialul a spus că se vor pensiona 1,8 milioane de decreţei în plus, pentru că a fost un „boom economic”. Cel mai probabil, Turcan voia să spună că a fost un boom demografic sau de naşteri.

Am început un proces de digitalizare care putea să înceapă în 2019.

Turcan: Se vor pensiona 1,8 milioane de decreţei în plus, pentru că a fost „boom-ul economic”

Constatând că deficitul la bugetul de asigurări sociale este de 16 miliarde, că presiunea pe bugetul de anul viitor este de aproximativ 40 şi ceva de miliarde, că această presiune este în creştere, că urmează în perioada următoare să se pensioneze aproximativ 1,8 milioane de decreţei în plus, pentru că a fost boom-ul economic, am reuşit să obţinem un angajament al coaliţiei de guvernare, în care să ne asumăm reforma sistemului public de pensii„, a spus ministrul Muncii, Raluca Turcan, la România TV.

Ministrul Muncii, gafă de proporţii. Ce i-a spus Raluca Turcan unui jurnalist: „Scuze!”
Aflată într-o vizită de lucru la Suceava, Raluca Turcan, ministrul Muncii, a declarat că proiectul sporurilor este unul complex, care va necesita multă muncă.

Ministrul a făcut şi o gafă, spunându-i unui reporter care i-a adresat o întrebare că este… nesănătos.

Ne iertaţi că suntem răutăcioşi, dar pentru Sibiu v-aţi implicat foarte tare…„, a spus unul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţă.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Progresistul Nicuşor Dan, taie țeava: ”Am oprit centrala care furniza apa caldă pentru angajaţii primăriei ca să facem economie”

Primarul progresist al Mucureștilor, Nicușor Dan, a oprit apa caldă la Primărie ca să facă…