Acasă Dorel Cîţu în delir pe câmpiile ”liberalismului”: ”Ciolacu nu trebuie să fie premier, e mai rău decât Dragnea, Marcel, sângele meu nu este contaminat cu psd-ism”

Cîţu în delir pe câmpiile ”liberalismului”: ”Ciolacu nu trebuie să fie premier, e mai rău decât Dragnea, Marcel, sângele meu nu este contaminat cu psd-ism”

0
0
426

Florin Cîţu în delir pe câmpiile ”liberalismului”: ”Ciolacu nu trebuie să fie premier! E mai rău decât a fost Dragnea! Marcel, sângele meu nu este contaminat cu psd-ism”.

Fostul preşedinte al PNL, Florin Cîţu, a lansat un atac furibund la adresa lui Marcel Ciolacu şi al PSD, acuzându-l pe preşedintele PSD şi pe social-democraţi, în general, că au „subminat economia naţională”.

Florin Cîţu cere ca Marcel Ciolacu şi, din câte se înţelege, întreg PSD-ul, să fie judecaţi pentru ”subminarea economiei naţionale” şi îi îndeamnă pe colegii săi liberali să nu respecte acordul de coaliţie în ce priveşte rotaţia premierului.

”Marcel Ciolacu nu trebuie să fie premier. Este mai rău pentru economie, pentru români, decât a fost Dragnea.

Am să le cer colegilor mei să nu mai facem rotativă anul viitor. Marcel Ciolacu, sângele meu nu este contaminat cu socialism/psd-ism!

PSD a distrus economia în doar câteva luni după ce am plecat de la conducerea PNL. Subminarea economiei naționale, asta a făcut PSD, se pedepsește conform legilor din România.

Titlul X din Codul Penal – Infracţiuni contra securităţii naţionale

Art. 394, lit b: subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului

Cum a distrus/subminat PSD România în câteva luni:

– taxe mai multe și mai mari- Nu există mizerie mai mare. Să bagi mâna în buzunarul oamenilor , așa cum face PSD cu aceste taxe, când țara trece printr-o criză

– inflație galopantă, 16%, de aproape 4 ori mai mare decât rata inflației în perioda guvernării liberale. – După ce veniturile românilor au fost tăiate de taxele PSD-iste,

Marcel Cicolacu a mai crescut și taxa sărăcirii, inflația, la cel mai mare nivel din ultimii 19 ani. Și inflația mai crește, poate trece de 20%, tot din cauza populismelor socialiștilor.

– 30 de miliarde lei din buget doar pe dobânzi într-un singur an. MF -PSD se împrumută la cele mai mari dobânzi în ultimii 13 ani. A transferat în profiturile băncilor, într-un singur an, cea mai mare sumă din ultimii 30 de ani. Mai mare decât tot bugetul ministerului transporturilor. De aceea nu sunt bani pentru spitale și infrastructură. PSD plătește bani pe dobânzi. Aceste sume trebuie imediat investigate pentru că PSD a mai adăugat în august 3 miliarde la împrumuturile din 2022 deși dobânzile erau peste 9%. Prin comparație, încrederea era așa de mare în guvernarea liberală încât ne împrumutam la dobânzi negative, dădeam înapoi mai puțini bani decât împrumutăm

– 150 de miliarde de lei- cea mai mare sumă împrumutată de statul român prin MF-PSD ÎNTR-UN SINGUR AN, 2022, la dobânzi astronomice. Subminarea economiei naționale este clară pentru oricine ar vrea să investigheze. Nu crești sumele împrumutate când dobaznile cresc. Cine face asta, o face premeditat.

– Marcel Ciolacu și PSD au crescut ROBOR de la 2.4% la 8.21%. Ratele românilor la bancă s-au dublat sau chiar triplat în multe cazuri.

– În octombrie 2021 am lăsat un deficit bugetar de 4% din PIB. În DOAR 2 luni PSD a adăugat aproape 3% din PIB la deficit. Acest dezmăț al PSD pe bani publici este singură explicație pentru creșterea inflației, a dobânzilor și sărăcirea românilor.

– sectorul privat este îngenunchiat. Obiectivul PSD este întoarcerea la o economie socialistă.

Așa cum am arătat în 2 ani de guvernare liberală, DOAR soluțiile liberale, de dreapta, vor aduce bunăstare pentru toți românii.”, a scris Cîţu pe pagina de Facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

​Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, uită de diplomație, face pe țâfnosul și îl ceartă pe Ciolacu, după ce nu a fost invitat la întâlnirile politice

​Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, omul lui Iohannis în Statele Unite, uită de c…