Acasă Dorel Din puțul gândirii actualelor ”autorități”: Soții cu copii la plajă fără distanțare da, restul ba?!

Din puțul gândirii actualelor ”autorități”: Soții cu copii la plajă fără distanțare da, restul ba?!

0
0
576

Update: După declarația lui Raed Arafat din această seară, se pare că totuși cuplurile necăsătorite pot sta împreună pe plajă…dar totuși, doar simplu fapt că s-au gândit inițial la așa ceva…e noaptea minții.

Mai ieri spuneam, că cel mai înțelept e să încercăm să nu ne mai mirăm și oripilăm la fiecare măsură absurdă și dementă a actualului guvern PNL-Iohannis-Orban, pentru că puțul de inepție și goliciune impotentă al actualului guvern, este fără fund.

Distanța mai mică de 2 metri pe plajă, permisă doar pentru soți și copii însoțiți de părinți sau bunici. Nelu Tătaru: “Regula este și în apă”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat marți o hotărâre prin care propune ca pe plajă distanța mai mică de doi metri să fie permisă doar pentru soți și copii. Într-o intervenție la Digi24, ministrul sănătății a spus că regula este și în apă.

Măsura va intra în vigoare de la 1 august. Astfel, peste doar câteva zile, la plajă trebuie să fie respectată o distanță de doi metri între persoane și șezlonguri.

Se propune modificarea excepției de la regulile de distanțare fizică existente la nivelul plajelor neamenajate și a celor amenajate, în sensul în care distanța mai mică de 2 metri între persoane/șezlonguri este permisă numai pentru soți și copii însoțiți de adulți (părinți, bunici)”, se arată în hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care va fi supusă joi aprobării în Guvern.

Ministrul sănătății a precizat că responsabile de aplicarea acestor măsuri vor fi autoritățile locale, dar și administratorii plajelor. El a anunțat că vor fi făcute și controale, pentru a se asigura că măsurile sunt respectate.

Întrebat dacă regula este valabilă și în apă, ministrul a spus că “regula este valabilă și în apă, trebuie doar să o respectăm”.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

”Ministra” Alina Gorghiu, vorbește cu picioarele limba română: ”Acum avem varianta de feminin la ministru, în dicționarul ORTOPEDIC și ortografic”, DOOM

Facebook 144 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Liberala” Alina Gorghiu, vorbește…