Acasă Dorel Disperare, ”Campanie electorală” de tip tabloid, Diana Ivanovici, încă un derapaj halucinant: ”Soțul meu este mort, Șoșoacă sunt eu!

Disperare, ”Campanie electorală” de tip tabloid, Diana Ivanovici, încă un derapaj halucinant: ”Soțul meu este mort, Șoșoacă sunt eu!

0
0
145

Silvestru Șoșoacă este un om mort pentru Diana Șoșoacă. Senatoarea ștergătoare de clanțe pe la Ambasada Rusiei, spune că soțul nu poate să-i ia numele de Șoșoacă chiar dacă vor divorța.

Scandalul dintre Diana Șoșoacă și soțul ei, Silvestru Șoșoacă, e departe de a se termina. Silvestru a amenințat-o pe senatoare că va divorța de ea și îi va lua și numele.

”Un divorț poate dura și 7 ani, exact cât a durat căsătoria, depinde de avocat, poate să-l fac să țină și 10 ani, dar la final să i se ia și hainele pentru mizeriile pe care le face”, a spus Diana Șoșoacă.

„Soțul meu s-a autodesființat pentru că asta se întâmplă cu grobienii. Nu este un om politic, nu am despre ce să vorbesc, soțul meu a murit, eu sunt văduvă”, a spus Diana Șoșoacă.

Întrebată dacă îi va lua numele, senatoarea a răspuns: „Nu are cum, Șoșoacă sunt eu, un mort nu poate să-ți ia numele!”

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

Diana Șoșoacă, primul circ în Parlamentul European: ”Mi-au tăiat internetul. Aici se întâlnesc satanele. O să aduc un preot. M-am dus la Metsola”

Facebook 35 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Diana Șoșoacă, primul circ în Parla…