Acasă Dorel După atacul din partid, președintele PNL, Ludovic Orban, s-ar fi întâlnit cu președintele României, Klaus Iohannis

După atacul din partid, președintele PNL, Ludovic Orban, s-ar fi întâlnit cu președintele României, Klaus Iohannis

0
414

Dorelul Ludovic Orban, s-ar fi întâlnit luni, în prima parte a zilei, cu președintele Klaus Iohannis. Întâlnirea a venit după ce președintelui PNL i s-a cerut demisia de la conducerea partidului. Surse liberale au spus pentru Digi2,4 că se așteptau la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, care ar fi benefică pentru Ludovic Orban, fiind văzută chiar drept o mică victorie. Adevărata ”răscoală” din PNL ar urma să aibă loc înainte de Congres.

Până atunci, rămâne de văzut dacă ”reformatorii” vor reuși să-și strângă susținerea necesară sau dacă, din contră, reacțiile unor persoane din partid vor genera strângerea rândurilor în jurul lui Ludovic Orban.

Revolta reformiștilor

Amintim că Rareș Bogdan a dat tonul revoltei din PNL, susținut fiind de Robert Sighiartău. Și Raluca Turcan consideră că o reformă în PNL ar întări partidul, dar nu a fost la fel de tranșantă ca prim-vicepreședintele PNL și secretarul general al partidului, care au cerut demisia lui Ludovic Orban de la conducerea partidului. Alin Tișe, în schimb, președintele CJ Cluj, spune că funcția lui Ludovic Orban este vânată de mult și simplul pas în spate al președintelui partidului nu înseamnă reforma PNL. El consideră că ar trebui să-și dea demisia toți cei care au girat deciziile luate în BPN al PNL. Se gândește inclusiv la demisia sa, în contextul tensionat din partid.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul ”nesănătății” Voiculescu, campionul lașității în guvernul neomarxist liberal, a dat bir cu fugiții din nou

Ministrul neănătății, Vlad Voiculescu, a fost protagonistul unui moment cel puțin bizar, j…