Acasă Dorel Generozitate franțuzită, Clotilde Armand și-a donat sieși bani: ”Am făcut multe donații pentru cauza mea”

Generozitate franțuzită, Clotilde Armand și-a donat sieși bani: ”Am făcut multe donații pentru cauza mea”

0
550

Primărița Sectorului 1, neo marxista Clotilde Armand, atunci când se gândește la ea, simte o mare compasiune. Și astfel, se consideră o cauză umanitară. Când intră in depresie din cauza problemelor din primărie, își donează sieși bani și asta o ajută să fie mai fericită și să treacă peste numeroasele necazuri pricinuite de bugetul nesimțit de mare al primăriei, de consilierii ce nu vor să îi dea tot timpul dreptate, de gunoierii ce nu vor să strângă gunoiul gratis, de decizia de renumărare a votuului…e greu să fii primar! E precum terapia prin shopping!

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a uimit pe toată lumea cu una dintre declarațiile sale. Invitată în cadrul unei emisiuni, aceasta a fost întrebată care a fost ultimul act de caritate pe care l-a făcut, ultima donație. Răspunsul femeii a venit imediat și a surprins pe toată lumea.

Invitată în cadrul emisiunii ”La cină”, prezentată de Ionela Năstase, Clotilde Armand a vorbit despre copilărie, despre prima dragoste și despre atribuțiile de serviciu, însă momentul culminant, cel care a uluit multă lume, a fost cel în care a vorbit despre cel mai recent act de caritate pe care l-a făcut.

Ionela Năstase i-a adresat primarului Sectorului 1 al Capitalei întrebarea: ”Care este ultimul act de caritate, ultima donație făcută?”. Răspunsul acesteia a devenit viral și i-a înfuriat pe unii dintre internauți.

Clotilde Armand a declarat că ultima donație făcută a fost chiar pentru propria persoană. Aceasta a explicat că este implicată în numeroase procese, iar avocații pe care este nevoită să îi plătească sunt destul de costisitori, așa că ultimele ”donații” par să aibă aceeași cauză.

Am făcut foarte multe donații pentru cauza mea, pentru că sunt atacată în instanță, chiar fostul primar mi-a făcut mai multe procese, unul unde îmi cere 112 milioane de lei… Eu trebuie să lupt și sunt multe procese. Am fost hărțuită, trebuie să plătesc din banii mei și sunt și oameni care mă ajută. Trebuie să plătesc avocați. E totuși o donație, sunt foarte mulți bani pentru a mă apăra și pierd bani făcând asta.”, a declarat Clotilde Armand.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul ”nesănătății” Voiculescu, campionul lașității în guvernul neomarxist liberal, a dat bir cu fugiții din nou

Ministrul neănătății, Vlad Voiculescu, a fost protagonistul unui moment cel puțin bizar, j…