Acasă Dorel Guvernarea e foarte extenuantă, Ciprian Teleman, Ministrul Digitalizării, a aţipit de mai multe ori la o conferinţă de presă

Guvernarea e foarte extenuantă, Ciprian Teleman, Ministrul Digitalizării, a aţipit de mai multe ori la o conferinţă de presă

0
368

Momente jenante pentru ministrul Cercetării, inovării și digitalizării, Ciprian Teleman. Demnitarul a adormit de mai multe ori, în timpul unei conferinţe de presă susţinută de Dacian Cioloş.

Întrebat de jurnalişti ce s-a întâmplat, ministrul Cercetării, Ciprian Teleman, a recunoscut că a aţipit, pentru că era foarte obosit.

Recunosc că am ațipit! Sunt foarte obosit, deoarece am avut ieri o zi grea, iar în această dimineață m-am trezit de la ora 5”, a fost răspunsul dat de Ciprian Teleman.

Imaginile cu Ciprian Teleman, surprins în timp ce ațipea la conferința de presă susținută de Dacian Cioloș la Sibiu, au fost făcute publice de publicația locală.

Conferinţa de presă a avut loc joi, la Sibiu.

Cu toate astea, Ciprian Teleman nu se regăsește pe lista scurtă a remanierii preconizată pentru luna Octombrie, astfel încât să poată să se retragă la odihnă.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Hashtagistul Tudor Chirilă, un nou atac la Klaus Iohannis: ”Urcându-se la putere pe un discurs anti PSD, a dat speranţe oamenilor”

Hashtagistul Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Iohannis: ”Urcându-se la putere pe un d…