Acasă Dorel Hashtagistul Andrei Caramitru, atac la catastrofele ”Mucușor” şi ”Ciordilde”: ”Nu mai au ce căuta în pozițiile astea, e totul paragină, e vai de lume”

Hashtagistul Andrei Caramitru, atac la catastrofele ”Mucușor” şi ”Ciordilde”: ”Nu mai au ce căuta în pozițiile astea, e totul paragină, e vai de lume”

0
741

Hashtagistul rezistac, Andrei Caramitru, nimicitor la adresa lui Nicuşor Dan şi Clotilde Armand. ”Nu mai au ce căuta în pozițiile astea. E totul din ce în ce mai în paragină. E vai de lume”.

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, a dat de înţeles că este total dezamăgit de modul în care primarul general Nicuşor Dan şi primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îşi desfăşoară activitatea, cerând „să vină naibii cineva care e măcar minim competent, ceva basic la nivel Gâgă”.

Până nu demult un susţinător al politicienilor promovaţi de USR, Andrei Caramitru a pus tunurile pe Nicuşor Dan şi Clotilde Armand şi cere înlocuirea acestora cu persoane care fie minim competente.

Eu stau în Bucureşti, cel mai bogat oraş din România. În Dorobanţi/Aviatorilor, cel mai scump cartier din Bucureşti. primarul general şi cel de sector vin ”de la noi”.

Degeaba total, deși bugetele sunt enorme. Nimic, zero, făcut pe nici o stradă din toate cele pe care mă plimb (de la Universitate până la Charles de Gaulle) sau în vreun parc – zona zero totuși, cartea de vizită a orașului. Doar 2 bloculețe refăcute un pic în Pta Dorobanţi.

Măcar o tufă de flori în plus, un cos de gunoi nou, o iarbă tăiată într-un parc, o stradă pe care să fie ridicate mașinile parcate aiurea. Un trotuar refăcut. Ceva orice cât de mic. Din contra – e totul din ce în ce mai în paragină. E vai de lume”, a precizat Andrei Caramitru.

Andrei Caramitru le bate obrazul lui Nicuşor Dan şi Clotilde Armand. ”Trebuie doar să și vrei să faci ceva şi sa nu lași orașul să arate ca o albie de porci”.

Așa ceva este peste puterile mele de înțelegere. O fi prostie, rea-voința, incapacitate totală de a gestiona ceva, nu știu. Ca bugete pentru chestii așa de simple sunt, hai să fim serioși – şi nu e nevoie de studii de fezabilitate, de nimic nu e nevoie. Trebuie doar să și vrei să faci ceva şi sa nu lași orașul să arate ca o albie de porci.

E clar că Nicu şi Clotilde nu mai au ce căuta în pozițiile astea. Îmi pare rău sa o spun, dar asta e. Să vină naibii cineva care e măcar minim competent, ceva basic la nivel Gâgă, oricine cât de cât normal.

Ps: nu are treaba asta cu politica. Să repari gropi şi să ridici mașini nu are nici o legătura la ce partid ai card. E deja irelevant. Trebuie să fii competent şi să nu fi nesimțit, atât”, a scris Andrei Caramitru, pe pagina sa de Facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Turistul Iohannis, justificând vacanța de lux în America de Sud: ”Cooperare internațională pentru a învăța din bunele practici dezvoltate în diferite state”

Turistul Klaus Iohannis, a evidențiat ”relaţiile speciale” ale României cu Brazilia, respe…