Acasă Dorel În timp ce România arde și se revoltă, Iohannis ne invită la schi la Păltiniș

În timp ce România arde și se revoltă, Iohannis ne invită la schi la Păltiniș

0
166

În timp ce țara arde, președintele Klaus Iohannis a fost surpins pe pârtia de schi de la Păltiniș. Momentul de relaxare al președintelui României vine la doar o zi de la tragedia care a avut loc vineri dimineață la Institutul ”Matei Balș” din București.

De data aceasta șeful statului a ales să meargă să schieze pe o pârtie sibiană. Momentul a fost însă ales prost și a stârnit reacțiile dure ale opoziției.

Bilanțul tragediei de la “Matei Balș” crește, din păcate, iar președintele Iohannis este solidar cu victimele și familiile lor de pe pârtia de schi! Cei 6 ani de mandat ne arată, de fapt, cum schiorul prezidențial tot face slalom printre promisiuni cu “reforma” în Sănătate, Educație sau Administrație Publică și “urmărește cu îngrijorare” dramele românilor câteva minute, ocazional, prin declarații televizate. În rest, Klaus Iohannis este perfect paralel cu viața semenilor săi precum schiurile sale ultimul răcnet, în timpul ultimei coborâri, la Păltiniș!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a PSD.

Președintele Klaus Iohannis a mai fost surprins la începutul acestei luni în timp ce aștepta la rând la telescaun pentru a urca pe pârtia de pe domeniul schiabil Șureanu.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul ”nesănătății” Voiculescu, campionul lașității în guvernul neomarxist liberal, a dat bir cu fugiții din nou

Ministrul neănătății, Vlad Voiculescu, a fost protagonistul unui moment cel puțin bizar, j…