Acasă Dorel ”Liberala” Turcan, se încurcă din nou în cifre, nu știe de câți bani are nevoie pentru majorarea alocațiilor

”Liberala” Turcan, se încurcă din nou în cifre, nu știe de câți bani are nevoie pentru majorarea alocațiilor

0
1,082

Ministresa ”liberalâ” a Muncii, ex pedelista Raluca Turcan, s-a încurcat din nou în cifre, nu știe de câți bani are nevoie pentru majorarea alocațiilor.

Este o chestiune de decizie politică. Dacă se ia decizia să fie majorate, 2 miliarde de lei probabil că pot fi identificate”, a declarat Raluca Turcan, la începutul săptămânii trecute.

Fostul minsitru al Muncii, Marius Budăi, a contrazis declarația Ralucăi Turcan, spunând că nu este nevoie de o sumă atât de mare.

Ne-am obișnuit la acest Guvern fie cu neștiința, fie cu minciuna. Sincer chiar nu mai înțeleg despre ce este vorba, când la aprobarea bugetului pe anul 2021 am tras un semnal de alarmă că nu sunt bani și pentru a doua tranță de majorare de la 1 iulie. Spuneau atunci că noi mințim, acum spun că nu au bani. Când au mințit, atunci sau acum?

”Nu știu dacă s-a încurcat sau ne-a mințit. Ori nu stăpânesc cifrele, ori ne mint cu nerușinare. Este nevoie de mai puțin, în jur de 700 de milioane de lei. Doamna Turcan se încurcă și cu vârsta dumneaei și cu toate. Nu știu dacă s-a încurcat sau ne-a mințit, dumneai trebuie să ne spună.

Oricare ar fi motivul, știrea principală este că această majorare de la 1 iulie nu se mai acordă și, sub umbrela reformelor PDL-iste, vorbim doar de înghețare de venituri”, a declarat fostul ministru PSD al Muncii, Marius Budăi.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

Progresistul Nicuşor Dan, taie țeava: ”Am oprit centrala care furniza apa caldă pentru angajaţii primăriei ca să facem economie”

Primarul progresist al Mucureștilor, Nicușor Dan, a oprit apa caldă la Primărie ca să facă…