Acasă Dorel ”Liberalul” Virgil Guran…”credeți-mă ce spun că știu ce spun”, se tratează de răguşeală, la ginecolog

”Liberalul” Virgil Guran…”credeți-mă ce spun că știu ce spun”, se tratează de răguşeală, la ginecolog

1
2,125

Moment hilar dar și penibil, la conferinţa de alegere a PNL Vrancea. Răguşit, senatorul Virgil Guran, a afirmat că va merge pentru tratament, la un coleg senator, medic de profesie. La finalul discursului său însă, amfitrionul conferinţei l-a anunţat că medicul respectiv este de fapt… ginecolog.

Aveţi oameni puternici care au vizibilitate naţională (…) Raluca Ioan, colega mea din Senat pe care o salut şi căreia îi mulţumesc, vă spun ceva: este foarte activă în Parlament şi chiar se pricepe la probleme de sănătate şi demonstrează acest lucru. Îi mulţumesc pentru acest lucru. (…) Nu o să vă ţin mult de vorbă, sunt şi răguşit, o să merg la colega mea Raluca după aceea să mă trateze„, a afirmat Virgil Guran în discursul ţinut duminică la conferinţa de alegeri a PNL Vrancea.

La finalul discursului său, Virgil Guran a aflat, de la amfitrionul conferinţei, că medicul la care a spus că va merge pentru tratament este ginecolog.

Mulţumesc mult, Virgil! Atenţie mare, doamna doctor e ginecolog, dar dacă ai încredere, te poate rezolva. Înţeleg„, i-a spus amfitrionul conferinţei în hohotele de râs ale asistenţei, la care Guran a replicat: „Am o problemă„.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel

Vezi Și

”Mucușor” Dan vrea să bage copacii din ”Mucurești” la tomograf: ”Li se descuamează coaja, nu putem închiria un tomograf?”

Discuții halucinante despre copaci, între Nicușor Dan și consilieri: ”Li se descuamează co…