Acasă Dorel Ludovic Orban, către o persoană aflată într-un scaun cu rotile: ”Ce viteză prinde?”

Ludovic Orban, către o persoană aflată într-un scaun cu rotile: ”Ce viteză prinde?”

0
0
912

Am văzut multe discuții de ieri până azi, despre ”handicapatul” care a fost confundat de către Ludovic Orban cu un chopperist. Deontologilor, comentatorilor, jurnaliștilor…termenul corect este ”persoană cu handicap”, ”persoană cu dizabilități”, sau ”persoană cu nevoi speciale”.

Singurul ”handicapat” din imaginea penibilă de ieri, e premierul Ludovic Orban, care este incapabil să perceapă situații, conjuncturi și oameni. Pentru el, totul este un amuzament și caterincă cu aromă de Lagavulin si fum de țigară.

Premierul Ludovic Orban a întâlnit, miercuri, în judeţul Argeş, un bărbat aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: ”Ce viteză prinde?”. Momentul a fost suprins în imagini, Gestul premierului este intens criticat pe reţelele sociale.

Premierul Ludovic Orban a făcut, miercuri, o vizită de lucru în judeţul Argeş, unde a participat la mai multe evenimente.

La un moment dat, premierul a întâlnit un bărbat în vârstă, aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: ”Ce viteză prinde?”.

Asta e de handicap, prinde mai mult, dar o las aşa…”, i-a răspuns bărbatul.

Încarcă mai mult
Load More In Dorel
Comments are closed.

Vezi Și

”Ministra” Alina Gorghiu, vorbește cu picioarele limba română: ”Acum avem varianta de feminin la ministru, în dicționarul ORTOPEDIC și ortografic”, DOOM

Facebook 144 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Liberala” Alina Gorghiu, vorbește…